03-10-08

Seksualiteit

Subgroep van : www.aanbodinfo.com
Auteur :
Maarten Ghysels
Redacteur Info4me.be  : Gommers Sarah  gooweb.me@gmail.comDit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

(Disclaimer : GooWeb is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de artikels - gelieve u te richten naar de auteur)
Sleutelwoorden : energetisch, spiritueel, seksualiteit, houden van,

LEREN HOUDEN VAN JEZELF !!                    
                 
LEREN HOUDEN VAN JE SEKSUALITEIT !!

                                                                                             

We leren allemaal houden van een ander mens, maar deze liefde is kwetsbaar. .

 

Als de ander onze verlangens niet vervult of onvoldoende aandacht geeft, voelen we ons afgewezen of komen in strijd met onszelf of de ander.  

Dit gekwetst gevoel is de oorzaak van vele conflicten tussen mensen, tussen landen en volkeren.

Waarom slaat liefde al eeuwenlang om in strijd en haat?

 

Het antwoord is duidelijk: het fundament van de liefde ontbreekt, we leren niet houden van onszelf…………….. maar we kunnen dit leren.

 

CURSUS: LEREN HOUDEN VAN JEZELF.

In deze cursus krijg je vijf handvatten aangereikt die je op weg zetten om te leren houden van jezelf, te vertrouwen op je zelf en niet meer afhankelijk te zijn van de waardering van anderen.

 

plaats: Wechelderzande parochiecentrum de Zandfluiter op  maandagavond 19u30- 21u30

data: 13 okt, 27 okt, 10 nov , 24 nov, 8 dec.

kosten: 155 euro voor vijf avonden. U bent pas ingeschreven na betaling van het bedrag op reknr: 979-2263649-62 met vermelding van de cursus: "leren houden van jezelf"

 

CURSUS: LEREN HOUDEN VAN (JE) SEKSUALITEIT

Seksuele vervulling is ons geboorterecht en is mogelijk voor iedereen.

Het is mogelijk als we onze eigen geslachtsorganen als liefdesorganen bestaansrecht geven, ons geslacht als een gevoelig contactorgaan zien en de verbinding tussen ons hart en geslacht herstellen zodat we twee harten voelen kloppen.  

Vrouwen voelen geen afkeer voor deze seksualiteit maar geven zich er graag aan over want ze voelen zich erin bemind. Mannen vinden hierin echte vervulling. Deze seksualiteit geeft onze opwinding een basis waarin alle ervaringen en alle gevoelens welkom zijn.

 

  Plaats: in Wechelderzande (België): parochiecentrum de Zandfluiter.

 

deze cursus is uitsluitend voor singles (mannen en vrouwen). In het voorjaar 2009 zal deze cursus voor paren gegeven worden.

dinsdagavond: 19 uur - 21 uur 14  okt, 28  okt, 11 nov, 25 nov, 9dec.  (als 11 nov voor velen problemen geeft wijken we uit naar een andere dag)

prijs: 155 euro, inschrijving is definitief na overmaken van dit bedrag op reknr: 979-2263649-62

 

  Plaats: In Tilburg:

 

de cursus in het najaar is uitsluitend bestemd voor paren, in het voorjaar 2009 zal dezelfde cursus voor singles gegeven worden.

Er is nog plaats voor één paar!

donderdagavond: 19 uur - 21 uur

2 okt, 30 okt, 13 nov, 27 nov en 11 dec ( 16 okt ipv 11 dec als alle deelnemers op deze avond kunnen "herfstvakantie")

prijs: 150 euro per persoon, inschrijving is definitief na overmaken van dit bedrag op reknr: 41.23.05.690

 

meer info: www.schoolvoorlevenskunsten.eu

 

hartegroet, Maarten Ghysels

 

klankschalen

Subgroep van : www.aanbodinfo.com
Auteur : klankschalen.be
Redacteur
Info4me.be  : Gommers Sarah  gooweb.me@gmail.comDit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

(Disclaimer : GooWeb is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de artikels - gelieve u te richten naar de auteur)
Sleutelwoorden : energetisch, spiritueel, klankschalen, deuren, massage, ontspanning

Belgisch Instituut voor Klankmassage en Klankpedagogie

www.klankschalen.be    -    info@klankschalen.be

051/72 73 37    -    0476/240 649

 

Klanken zijn als deuren die ons leiden naar ons Ware Zijn. Hoe de klanken gebruikt worden is van essentieel belang; zoniet wordt de kracht ervan teniet gedaan. Laat je dan ook meevoeren in de stilte van klank tijdens onze verschillende opleidingen en workshops

 

 

 Esogetische Klankmassage

 

Met klankschalen kan men op een zeer eenvoudige en ongecompliceerde manier zeer effectieve massages geven die zowel de behandelaar als diegene die de behandeling bekomt ontspanning, kracht, centrering en harmonisering geeft.

De essentie van de klankmassage vindt zijn oorsprong terug in zowel de spirituele als muzikale aspecten van klank. Door te leren in een diepe ontspanning te gaan open je bij jezelf de mogelijkheid de diep helende aspecten van de klankmassage toe te laten en zo het zelfgenezend vermogen van je lichaam aan te spreken. De inhoud van de opleiding is volledig gebaseerd op een professionele toepassing van de klankmassage in de praktijk

 

Data : Basismodule: zaterdagnamiddag 25 en zondag 26 oktober 2008

2e deel: vrijdagavond 30   januari, zaterdag 31 januari en zondag 1 februari 2009

3e deel: vrijdagavond 20 maart, zaterdag 21 maart en zondag 22 maart 2009

Supervisie: zaterdag 9 mei 2009

Plaats : Centrum Shabda, Ichtegem

 

 

Sacred Sound Healing

           

In deze cursus ontdekken we de vijf ‘zaad lettergrepen’.   Elk representeert een kwaliteit van realisatie. Door middel van deze specifieke klanken kunnen   we onze gewoonten en obstakels ophelderen   en ons terug   verbinden met de heldere en open ruimte van ons Ware Zelf. Deze laatste is de Bron van al onze deugden, onze goede eigenschappen en is fundamenteel voor elk van ons. Het is wie we Zijn.

Data : najaar 2008, zie website voor meer details, Centrum Shabda, Ichtegem

 

 

Klankworkshop

 

Tijdens deze dag maken we kennis met boventoonrijke instrumenten in het bijzonder de Tibetaanse klankschalen, doch ook andere komen aan bod.

Theoretisch gedeelte : wat is klank, verschillende klankinstrumenten, de werking van klank op ons lichaam.

Praktische toepassingen : het op een professionele manier leren omgaan met klankschalen en andere boventoonrijke instrumenten. Het leren werken met klankschalen. Verschillende praktische toepassingen hieromtrent. Hoe geef ik een klankmeditatie. Het verankeren van de ruimte. Jezelf aarden.   En natuurlijk … nog véél, véél meer!

Data : zaterdagnamiddag 6 en zondag 7 december 2008, te Kapelle-op-den-Bos (Koningsteen)

 

Uitgebreide informatie in verband met deze opleidingen en onze   professionele Acama â   klankschalen en gongs, alsook kloppers   vind je op mijn website.

Contacteer mij voor eventuele vragen!

www.klankschalen.be

Psycho-spiritueel

Subgroep van : www.aanbodinfo.com
Auteur : School voor psycho-spiritueel werk
Redacteur
Info4me.be  : Gommers Sarah  gooweb.me@gmail.comDit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

(Disclaimer : GooWeb is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de artikels - gelieve u te richten naar de auteur)
Sleutelwoorden : energetisch, spiritueel, school, psychospiritueel, werk, kracht,

SCHOOL VOOR PSYCHOSPIRITUEEL WERK

 

 

 

Training in Psycho-spiritueel werk


ORIENTATIE JAAR

 

Programma 2008- 2009

Start dinsdagavond 7 Oktober 2008

 

Sommige mensen ervaren in de loop van hun leven een steeds sterkere levensvreugde en groeien in kracht om lijden te verzachten, terwijl anderen steeds meer in de greep van levensangst geraken en ten ondergaan aan datzelfde lijden.

Hoe komt het dat de ene mens in de loop van zijn leven milder en wijzer wordt, terwijl de andere juist hardvochtiger en meer verblind raakt?

Hoe komt het dat twee uiteenlopende geestelijke ontwikkelingen zich kunnen voordoen onder gelijksoortige levensomstandigheden en hoe kunnen we die ontwikkeling beïnvloeden?

 

De school voor psychospiritueel werk reikt een pad aan van zelfontwikkeling en zelfontdekking door verschillende inzichten aan elkaar te knopen: van westerse dieptepsychologie tot oosterse meditatie-technieken.

  Het kenmerkende van het psycho-spirituele werk is dat we de mens en zijn ontwikkeling als een ontvouwing van de Essentie of de Ware Natuur zien. Het werk is zowel meditatief en spiritueel van aard alsook praktisch en concreet. We werken veel met open zelfonderzoek. Open betekent dat we onderkennen en herkennen wat er gaande is in onze geest, gevoelens en lichaam. Zelfonderzoek betekent dat we zowel onze psychologische structuren onderkennen, alsook de verborgen bloei van onze eigen Essentiële natuur.

 

De mens draagt een heel scala aan kwaliteiten in zich – van liefdevolle vriendelijkheid tot intelligentie, van moed tot mededogen, van standvastigheid tot fundamentele vrede en tevredenheid. Helaas zijn we het contact met deze kwaliteiten vaak gedeeltelijk verloren. Psychologische kwesties en oude trauma’s blokkeren onze toegang tot deze kwaliteiten. We kunnen echter op onderzoek gaan in onze ervaring op een directe en ervaringsgerichte manier. Dat doen we door gevoelig te worden voor wat er allemaal in ons gebeurt en leeft, en onze ervaring open en nieuwsgierig tegemoet te treden – en dus zonder daar vanuit onze aangeleerde reflexen op te reageren. Onze benadering  onderscheidt zich door een nieuwsgierige, onderzoekende houding.

Dan beginnen het patroon van onze persoonlijkheid en de kwaliteiten die daaraan ten grondslag liggen zich langzaam maar zeker te ontvouwen. Het zijn als juwelen van verborgen bloei die we herbergen, verborgen onder een laag modder. In feite worden we ontdekkingsreizigers in ons innerlijk universum, goudzoekers in onze eigen ziel…  

We worden vrijer, bewuster en meer betrokken in de samenleving indien we een specifieke inbreng hebben vanuit onze Essentie en onze Diepte. Dit betekent het spirituele toepassen in het dagelijks leven en het dagelijks leven als leerschool in spiritualiteit erkennen.

De opleiding  in psycho-spiritueel werk is bedoeld voor mensen die ernaar verlangen te leven en te werken vanuit innerlijke kwaliteiten. In ons opleidingsinstituut kiezen we bewust voor kleinschaligheid en de focus ligt op kwaliteit en niet zozeer op kwantiteit.

Het psycho-spirituele werk wordt onderwezen door een combinatie van theoretische lezingen, experiëntiele oefeningen, meditatie en groepswerk.

Meditatie zien we in ons werk als vrede sluiten met jezelf en meditatie is een oude techniek die echter verbazingwekkend toepasbaar en gepast is in onze hedendaagse samenleving.

 

Voor wie is deze training bedoeld: Op de eerste plaats voor iedereen die zichzelf en zijn diep innerlijk functioneren graag onderzoekt. Het hoofdaccent van de training is om je te oriënteren op het realiseren van de Essentiële kwaliteiten en deze tot bloei te brengen in relatie met de omgeving. Het leven, spiritualiteit en psychotherapie gaan allen over hoe we zo volledig mogelijk mens kunnen zijn, niet over hoe we onszelf kunnen veranderen in iets wat we niet zijn.  Dit betekent dat je leert om directer met je eigen ervaring om te gaan  op een onmiddellijke, directe en volledige manier.

De klemtoon ligt op het exploreren van het terrein van je eigen leven met een open geest. Vragen zijn veel belangrijker dan antwoorden en het niet weten en de openheid om te ontdekken zijn ons kompas.

Daarnaast is de training  gericht op coaches, counselers, therapeuten die op zoek zijn naar nieuwe en andere mogelijkheden om met hun eigen proces en dat van hun cliënten te leren werken. Het werk dat in de opleiding gedaan wordt hoeft niet persé in een werkcontext omgezet te worden.

 

Douwe Nutterts: Douwe Nutterts (1958) heeft zich een groot deel van zijn leven bezig gehouden met de wisselwerking tussen psychotherapie en de transpersoonlijke benadering. Hij is de ontwikkelaar van een spycho-spirituele benadering die oost en west met elkaar verenigt.

Hij is opgeleid in een aantal psychotherapeutische benaderingen die vertrekken vanuit de humanistische psychologie. Hij is tevens een gepassioneerd zoeker in aan aantal meditatieve en sprituele tradities en hij heeft veel aandacht voor de verschillende  boeddhistische scholen en de ZIJNS-georiënteerde stromingen.. Tegenwoordig is hij vooral bezig met het Essentie-werk van Almaas en Faisal Muquaddam en de kwantum psychologie van Wolinksy.

‘Ik hou van verkennen en leren kennen. Ik hou van verwondering, ontroering en onder de indruk zijn. Ik ben een zoeker maar ook een vinder. Ik ben gepassioneerd door mijn eigen proces en de processen van anderen. Het is een grote eer en een groot genoegen om samen met anderen op weg te zijn. Ik zoek niet naar oplossingen voor je, ik geloof dat iedereen zijn eigen oplossing heeft. Ik wil echter samen met jou zitten om diep te luisteren naar wat er leeft in jou.

 

 

 

 

 

Datum : De training gaat door op dinsdagavonden van 19.40 tot 22.30 uur. De training start op 7 oktober en loop tot 30 Juni 2009.

Plaats : Steinerschool, Elyzeese Velden 8, 9000 Gent

Organisatie : School voor Psycho-Spiritueel werk en Instituut voor Menselijke Ontwikkeling(opgericht 1985)

Website: www.psychospiritueelwerk.com

Contact opnemen met Douwe Nutterts  kan  via dnutterts@skynet.be

Om je kandidaat te stellen voor de opleiding is een intakegesprek vereist en een schriftelijke motivatie en een beknopte levensgeschiedenis

 

 

 

Oldfield

Subgroep van : www.aanbodinfo.com
Auteur : Merlyn
Redacteur
Info4me.be  : Gommers Sarah  gooweb.me@gmail.comDit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

(Disclaimer : GooWeb is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de artikels - gelieve u te richten naar de auteur)
Sleutelwoorden : energetisch, spiritueel, merlyn, oldfield, terry, workshops, concert,


MERLYN & vzw AINUR present

"Music from the Heart"

Concerten en Workshops
3-5 oktober 2008

Concert 'Music for the Heart and Soul' - Terry Oldfield & Soraya

Tijdens dit concert brengen Terry en Soraya nummers uit hun nieuwe cd, alsook een aantal 'klassiekers'. Een avond vol inspirerende, meditatieve muziek om rustig van te genieten!
Een voorproefje kan je bekijken en beluisteren via de website.

vrijdag 3 oktober 2008 - 20u - Kerk van Krokegem - Asse
vvk €22 - kassa €25 - kinderen <12j €11
voorverkoop en reservatie: tel 02/452 88 04, via onze website of via fnac

 

Lig-concert met Terry Oldfield, Soraya en Patrik Niels

Een unieke en ontspannende ervaring! Terry Oldfield, Soraya en multi-instrumentalist Patrik Niels nemen je mee op een heuse 'klankreis', waarvan je rustig kan genieten terwijl je met je ogen gesloten op een matje ligt. Deze reis voert je naar de diepten van de oceaan, de uitgestrektheid van het heelal en brengt je tenslotte helemaal bij de stilte in jezelf. Opgelet! Er is plaats voor maximum 55 personen, dus reserveer tijdig.
Meer informatie vind je op de website.

zaterdag 4 oktober 2008 - 20u - Oude Abdij - Kortenberg
vvk €32, kassa €35 (indien niet uitverkocht)
voorverkoop en reservatie: tel 02/452 88 04, via onze website
 
Namiddagworkshop 'Music from the Heart' - met Terry Oldfield
Een muziekinstrument is niet enkel een middel om uitdrukking te geven aan je emoties of om je energie te laten stromen. Het kan je ook in verbinding brengen met je diepste wezen en een gevoel van eenheid met de hele wereld in jou wakker maken. In deze workshop helpt Terry je om jezelf via je muziekinstrument uit te drukken. Je eigen muziek neemt je mee op een verre reis naar het diepst van je hart - waar pure vreugde is. Belangrijk: Er is geen muzikale voorkennis voor deze workshop vereist! Iedereen is welkom.
Meer informatie vind je op de website.

zaterdag 4 oktober 2008 - 14u-17u - Oude Abdij - Kortenberg
bijdrage €55 - vooraf inschrijven is noodzakelijk
Inschrijven: tel 02/452 88 04, via onze website
 
Workshop 'Make the Shift' - met Soraya en Terry Oldfield
"7 steps to happiness".... Transformatie kan een plezierig, vreugdevol en diepgaand proces zijn! Tijdens deze workshop gaan we via een proces van 7 stappen op weg naar geluk. Daarbij werken we met de kracht van onze energiecentra (chakra's) en we leren om vreugde en overvloed in ons leven te creëren.
Meer informatie vind je op de website.

zondag 5 oktober 2008 - 10-18u - Oude Abdij - Kortenberg
bijdrage €90 + €6 (lunch) - vooraf inschrijven is noodzakelijk
Inschrijven: tel 02/452 88 04, via onze website
 

Blessings,
Patrik, Myriam, Mieke & Stefan

MERLYN & vzw AINUR - Prieelstraat 65 - 1730 Asse - 02/452 88 04 - http://www.merlyn.be/

 

Genezen van kanker

Subgroep van : www.aanbodinfo.com
Auteur : Lies Ameeuw
Redacteur
Info4me.be  : Gommers Sarah  gooweb.me@gmail.comDit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

(Disclaimer : GooWeb is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de artikels - gelieve u te richten naar de auteur)
Sleutelwoorden : energetisch, spiritueel, genezen, kanker, trentelman,

 

School van Ayurveda vzw
 
Genezen van kanker
22 oktober Gent.
 
Door Drs H.J.Trentelman
 
Henk Trentelman werd jaren geleden geconfronteerd met prostaatkanker. Hij weigerde alle klassieke behandelingen en onderging tal van alternatieve behandelingen. Hij genas en hij is terug en zeker voor zijn leeftijd een heel vitale spreker. Hij komt zijn verhaal doen, zijn strijd, bevindingen, zijn inzichten.  
Zijn motto is: We laten ons niet kisten!
Hij schreef ook een boek: Voor en na de diagnose, die een belangrijke naslag werk is van gezonde kanker therapiëen.
Een leerzaam verhaal voor zieken, gezonden en behandelaars.
 
Op 22 oktober 2008, 7.30u
School van Ayurveda vzw, Molenstraat 111-45, 9000 Gent.
Inkom 20€

 

Natuurherstel

Subgroep van : www.aanbodinfo.com
Auteur : Natuurherstel
Redacteur
Info4me.be  : Gommers Sarah  gooweb.me@gmail.comDit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

(Disclaimer : GooWeb is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de artikels - gelieve u te richten naar de auteur)
Sleutelwoorden : energetisch, spiritueel, natuur, herstel, live tv, tv,

www.NatuurHerstel.be


Een boeiende website om niet te missen!!
 

  Een interview van Life TV om zeker te bekijken op             www.natuurherstel.be

met Jeannine Herssens, Alexandra Potvin en Jerko Bozicovic   

 

Gooi de blinddoek weg, open je ogen en neem verantwoordelijkheid

        op om de uitdaging van onze technologische wereld voor jezelf en

                de mensen uit jouw omgeving het hoofd te bieden .

 

Luchtvervuiling, waterkwaliteit , Elektrosmog:

                                     het onzichtbare gevaar voor onze gezondheid!

We tonen u aan hoe onze hersenen, onze celstructuur en ons DNA
hierdoor beinvloed wordt.
Alle beweringen worden ondersteund door de wetenschap. 
 
Dynamische voordrachten en trainingen met testen en powerpoint presentaties

door Jeannine Herssens - Baudry Missotten kan u vinden op  

                                 www.natuurherstel.be      info@natuurherstel.be

 

 

UWT

Subgroep van : www.aanbodinfo.com
Auteur :
Redacteur
Info4me.be  : Gommers Sarah  gooweb.me@gmail.comDit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

(Disclaimer : GooWeb is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de artikels - gelieve u te richten naar de auteur)
Sleutelwoorden : energetisch, spiritueel, healing, kracht, universele,energie

 
Nieuws over Universal White Time!
Door Angelina Philips

 

Hallo lieve mensen,

 

Er zijn nu drie locaties waar ik de komende weken een level 1 Universal White

Time Healing ga geven, namelijk:

 

Donderdag 25 en vrijdag september, 9400 Nederhasselt – Ninove ,

 

Maandag 29 en dinsdag 30 september, 3800 St – Truiden. 

 

Zaterdag 4 en zondag 5 oktober, 2100 Deurne.

Zie beneden voor meer informatie over deze workshops..

 

Nicky Peeters van het Centrum De Cocon in 3590 Diepenbeek is lerares

UWTH level 1 geworden en gaat daar dus zelf de level 1 klassen verzorgen.

Hoera weer een Belgische White Time lerares erbij!!!

 

Hilde Standaert in Hofstade en Ingrid Boi in Brugge gingen haar al voor.

 

En Monika Bauer in Perk wordt in december al een UWTH level 3 lerares.

 

Voor meer informatie, kijk op mijn website onder de rubriek therapeuten en leraren.

http://www.goldenmovements.com/nl/UWTH_leraren/index.html

 

 

Bijzonderheid: op mijn website onder de rubriek New Earth Teacher

kun je nu de eerste level van de NET gratis downloaden!

 

 

En nu wat meer algemene informatie over de Universal White Time.

 

Universal White Time is een altijd al bestaande energie, die in 2001 weer

in Nederland, Duitsland en België werd geïntroduceerd door mij, Angelina

Philips. Deze liefdevolle universele Kracht is als een natuurlijke Kracht in

het universum aanwezig en komt van een specifieke bron namelijk,

“De White Time Bron”.

Deze veelzijdige energie bevat alles wat gecreëerd is en alles wat dit ook weer

kan doen laten verdwijnen, ook alle kleuren, alle frequenties, materie en antimaterie.

In het universum wordt deze energie op vele terreinen en in vele wetenschappen

toegepast en ook voor de planeten, onze hemellichamen, is deze Kracht van essentieel belang. Iedere planeet is op een bepaalde manier afhankelijk van en verbonden met twee sterke universele krachten. Dat zijn de Oorspronkelijke Kracht van de universele Centrale Zon en de grote centrale Bron van Universal White Time. Elke planeet die Universal White Time energie in zijn kern heeft, kan verschillende dimensies / bewustzijnsniveaus creëren. Heeft een planeet geen White Time in de kern, dan kan deze dus geen verschillende dimensies creëren.

 Een voorbeeld hiervan is de Aarde waar er als eerste het mineralen/kristallen rijk is, dan het plantenrijk, het dierenrijk, de dimensies van de fijnestoffelijke wezens zoals de natuurwezens, elfen, devas en engelen en natuurlijk last but not least, het mensenrijk.

Jij zelf gebruikt twee keer gedurende je leven deze White Time energie op een natuurlijke wijze, namelijk als je geboren wordt en als je sterft. Dan ga je door de natuurlijke witte tunnel gemaakt van WhiteTime energie die alle tijd en ruimte overbrugt.

Vele mensen die deze cursussen volgen, zijn ontroerd over de grote Kracht, de zachtheid en de Liefde die aanwezig is in deze energie. Daarbij ervaren ze een overweldigend gevoel van thuis komen.

 

Eindeloze mogelijkheden

Wanneer een student wordt ingewijd in deze vorm van genezing, wordt hij in verbinding gebracht met de bron van Universal White Time door middel van een White Time kanaal/tunnel. Je kunt dit kanaal naar believen openen of sluiten. Iedere White Time genezer kan zich verbinden met de White Time Bron, door zijn kanaal te openen en zo maakt hij ook de verbinding met de kern, het hart van Moeder Aarde, waar zich al White Time energie bevind. Wanneer een genezer dit doet, zijn z’n mogelijkheden eindeloos. De kern herkent de handtekening van de Universal White Time Healer aan de oppervlakte van de Aarde en er ontstaat onmiddellijk harmonie tussen beiden, op voorwaarde dat het werk op de juiste manier wordt uitgevoerd. Op deze manier kan de hele aarde door hen heen ademen. Liefdevolle buitenaardse Wezens, Opgestegen Meesters en Engelen kwalificeren deze White Time Energie met de juiste frequentie voor de Aarde en voor de individuele personen die deze Liefdeskracht gebruiken.

Je zult merken dat als je deze energie gebruikt, de kwaliteit van je leven zich op velerlei niveaus verhoogt. Het is gemakkelijker om een diepere verbinding te maken met je gidsen, je nieuwe White Time Gidsen, de Engelen, Opgestegen Meesters, liefdevolle buitenaardse wezens en ook met de vele zielsaspecten van jezelf die op verschillende bestaansniveaus (of frequenties, of dimensies) existeren.

 

Channie Cha Centara uit Zweden, de Ambassadeur voor de Universal White Time Healing op Aarde, heeft de White Time energie in de vorm van cursussen weer voor iedereen toegankelijk gemaakt. Zij heeft dit gedaan in samenwerking met de White Time gidsen, Engelen en vriendelijke buitenaardsen. Zij heeft niets van deze materie gechanneld, maar in direct contact met deze wezens is zij onderwezen worden in de Universal White Time. Dit kun je onder andere lezen in haar boeken, Een Dagboek van een Buitenaardse en Het Engelen Dagboek.

Wat Channie benadrukt is dat je absoluut niets verkeerd kunt doen tijdens het gebruik van deze energie en de speciale technieken, omdat er een ingebouwd veiligheidssysteem is. Dat wil zeggen dat als je deze energie inzet voor iets dat niet in harmonie is met het universum, de energie gewoon niet stroomt.

Ik, Angelina Philips ben persoonlijk door Channie Cha Centara opgeleid in alle disciplines van de Universal White Time Healing. Ook heb ik het ambt van hoofdleraar mogen aannemen.

 

Hoe werkt deze UWTH

Deze energie gaat bij je naar binnen en reikt uit naar de diepste vibratie op het fysieke vlak, het atomaire niveau en het werkt ook op de meest subtiele gedachten, emoties en dromen. Het creëert de slimste manier om problemen op te lossen, inspireert nieuwe ideeën en vergroot positieve ervaringen. De UWTH energie brengt alles in balans op fysiek, psychisch, mentaal, emotioneel en etherisch niveau.

De filosofie achter Universal White Time Healing zegt dat het lichaam als een muziek instrument is dat in staat zou moeten zijn de zuiverste vibraties, tonen te maken. Maar als het lichaam ziek is, speelt het muziek instrument valse tonen. Omdat Universal White Time Healing zo diep naar binnen gaat, kan deze het lichaam weer stemmen en aanzetten tot de juiste tonen die afgestemd zijn op een gezond en gelukkig leven. Dit is iets wat de genezers zelf ervaren als ze met UWTH werken want hun leven wordt lichter en harmonieuzer. Iedereen die er mee werkt houdt van het gevoel dat ontstaat wanneer ze zichzelf, hun omgeving en hun cliënten helen en als vanzelf wordt genezen een vorm van leven.

Deze genezingsmethode is compleet anders dan andere vormen van genezen, gedeeltelijk door zijn unieke originaliteit, maar ook door de mogelijkheid de diepst liggende problemen te bereiken zonder het limiet van tijd. White Time betekent dat je simultaan werkt met alle vormen van tijd in een eenheid, verleden, heden en toekomst zijn tegelijkertijd aanwezig. Het is mogelijk ook mogelijk parallel te werken met de Normale Tijd. Dit is omdat White Time zeer veelzijdig is en zijn eigen unieke kwaliteit heeft.

White Time betekend ook dat alle kleuren in de energie aanwezig zijn en dat is heel goed voor het genezingsproces en het lichaam. De filosofie zegt dat als het lichaam zich niet goed voelt, het niet alleen een tekort aan de juiste tonen is maar ook een tekort aan de juiste kleuren.

Daarbij heeft Universal White Time een groot scala aan technieken die gemakkelijk te leren zijn en snel en grondig werken! Wil je hier meer over weten, de gehele opleiding en de prijzen, kijk dan op      http://www.goldenmovements.com/nl/whitetime/infocursussen.html

 

De UWTH is beschikbaar voor iedereen, voor jong en oud en voor elke vorm van geloof of achtergrond. Het is niet noodzakelijk dat je al iets over spiritualiteit te weet voor je met White Time begint. Niemand hoeft te veranderen want je bent goed zoals je bent en je verdere ontwikkeling zal zich ook op een natuurlijke wijze manifesteren. Het enige bijeffect dat we hebben bij deze geneeswijze is dat de mensen die UWTH ontvangen hebben of hiermee werken, zich achteraf gelukkiger voelen.

Sommige mensen hebben in vorige levens al eerder gewerkt met deze Kracht of ze zijn ermee geboren. Daardoor ervaren deze mensen als ze ingewijd worden, een overweldigend gevoel van ‘thuiskomen’ en ‘completer worden’!

De geneeswijze is Universeel en de genezer die het geeft heeft niet alleen helende handen gekregen door de cursus te doen, maar ook een grote keuze uit snelle, grondig werkende technieken en een meer open en breder begrip van spiritualiteit.

 

En wat er vooral uitspringt, is dat Universal White Time en waar het werkelijk om draait is dat het je eigen Goddelijkheid versterkt en vergroot en

dat jij wordt wie je werkelijk bent in deze dimensie.

 

 

 

In mijn klassen wordt extra aandacht besteed aan Bewust wording. Wat jij je niet bewust bent kun je ook niet veranderen of healen. Er wordt gekeken of je basis instelling positief of negatief is en hoe je dat kunt veranderen, zo nodig. Zoals je basis instelling is zo creëer jij je omgeving, je leven, dat is de wet van de Aantrekkingskracht. Meerdere universele wetten komen aanbod en als het nodig is wordt er persoonlijke coaching gegeven.

 

 

Datum en plaats UWTH level 1 cursussen:

 

 

Donderdag 25 en vrijdag 26 september in

9400 Nederhasselt – Ninove

Aanmelden bij mij Angelina 0049 (0)2826 917428

 

Maandag 29 en dinsdag 30 september

bij Hilde Clijsner in het Centrum Heliantes

3800 St - Truiden  Aanmelden bij Hilde:

Tel. 011/767742   GSM 0486424293 of bij mij

 

4 en 5 oktober in Vitae Sana
Centrum voor complementaire gezondheidszorg en bewustwording
Ruggeveldlaan 624-626, 2100 Deurne Belgi
ë
Telefoon: 0032 (0)473/41.06.05 of je kunt je aanmelden bij mij!

 

6 en 7 december in het centrum Golden Movements

 

De kosten van de level 1 bedragen 250 Euro.

 

Tijden:

1ste dag van 9 uur 30 tot ongeveer 18:00 uur

2de dag van 10:00 tot ongeveer 18:00 uur