03-11-08

Lichtkrijger

Subgroep van : www.aanbodinfo.com
Auteur : Van Lier
Redacteur
Info4me.be  : Gommers Sarah  gooweb.me@gmail.comDit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

(Disclaimer : GooWeb is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de artikels - gelieve u te richten naar de auteur)
Sleutelwoorden : energetisch, spiritueel, workshop, lichtkrijger, lessen, leven, verantwoordiging, diepgang,

Mannenworkshop ‘De Lichtkrijger’
(door Johan van Lier)

donderdag 13 november (19.30) t/m zondag 16 november (17.30) 2008

De huidige economische gebeurtenissen zetten veel mensen opnieuw aan het denken over de betrekkelijkheid van zekerheden in het leven. Als een maatschappij te zeer materiegericht gaat worden leren mensen soms onbedoeld pittige lessen om het leven weer opnieuw te relativeren en de essentie dieper te beseffen. Zo kan de huidige economische situatie leiden tot een gezondere visie op materie en leven. Het is daarbij belangrijk om je hoofddoelen in je leven in lijn te brengen met je verlangen en passie van je essentie of ziel. Veel mensen zijn in de sleur van het leven terecht gekomen en zijn hierdoor een stuk essentiële vitaliteit geheel of gedeeltelijk kwijt. Dan is het tijd om jezelf weer een gezonde impuls te geven door de lichtkrijger in jezelf te (her)activeren!

De lichtkrijger gaat over het heldere krachtsaspect van je persoonlijkheid die je kan helpen om oude patronen in je werk en relaties te doorbreken en zo heel doelgericht aan vernieuwing te werken. Ook het leren omgaan met 'ja' en 'nee' en hoe je de veranderlijkheid in het leven als uitdaging kan gebruiken. We doen deze keer geen vuurloop maar gebruiken andere oefeningen om deze aspecten van jezelf tegen te komen. Het is ook echt stimulerend en ondersteunend om als groep mannen met dezelfde doelstelling drie dagen op locatie te zijn. Naast de stevigheid van de oefeningen is er ook een warme lichte sfeer samen.

We werken in de diepte met de persoonlijke actuele thema's van iedereen en zullen onderzoeken hoe je met doelgerichtheid en doelen in je leven omgaat, welke zelfgekozen verandering(en)  je wil aanbrengen en welke angsten hierbij eventueel beperkend werken. De workshop is praktisch gericht zodat je aan het eind ervan ook met praktisch 'gereedschap' naar huis gaat om de nieuwe doelen ook echt te leven.

Ook is het belangrijk om het leven te genieten zonder iets van onze verantwoording en diepgang af te doen. We onderzoeken hoe deze balans voor ieder persoonlijk ligt en wat hieraan veranderd dient te worden. Spelen we als volwassene nog wel genoeg met onze creativiteit en mogelijkheden? We gaan ook een avond naar de sauna om het genieten concreet te maken.

Als het je aanspreekt om in een veilige setting aan deze thema's voor jezelf te werken dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan deze mannentraining. De samenstelling van de groep bepaalt welke extra aanvullende thema's en oefeningen in het programma de nadruk zullen krijgen zodat recht wordt gedaan aan de levensthema's van alle deelnemers.

Het aantal plaatsen is beperkt. Van het cursusbedrag is een bedrag van € 100,- steeds inschrijfgeld. Dit bedrag is niet restitueerbaar.
Nadere praktische info en een routebeschrijving ontvang je bij definitieve aanmelding.

Kosten:
€ 385,- (inclusief overnachtingen, sauna-entree, thee/koffie en maaltijden) Gebruikte andere dranken worden tegen geringe vergoeding verrekend.

Plaats:                 
Omgeving Eindhoven

Datum:  
donderdag 13 november 2008 (19.30) t/m zondag 16 november (17.30) 2008

Aanmelding:     
telefonisch bij Spiritueel Centrum Aurora (040-2263399) per mail aurora.vanlier@chello.nl

Over de begeleider:
Johan van Lier (53 jr, Aurora te Heeze, in de buurt van Lommel/Eindhoven) is meester  in transformatie- en ascensietechnieken, begeleidt opleidingsgroepen, spirituele reizen en workshops, geeft lezingen en schrijft artikelen. Hij heeft 21 jaar praktijkervaring in vele technieken en heeft sinds 1996 een uniek opleidingstraject opgezet voor het uitkristalliseren van je Zelf en je spirituele missie, de Opleiding tot Spiritueel Werker Aurora® . Voor meer informatie zie de website www.spiritueelcentrumaurora.nl


Spiritueel Centrum Aurora
Deken Kempslaan 20
5591 BE Heeze
(dicht bij de Belgische grens)
Nederland
+31-4-2263399

 

 

De commentaren zijn gesloten.