03-11-08

Dinner

Subgroep van : www.aanbodinfo.com
Auteur : Vermuyten
Redacteur
Info4me.be  : Gommers Sarah  gooweb.me@gmail.comDit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

(Disclaimer : GooWeb is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de artikels - gelieve u te richten naar de auteur)
Sleutelwoorden : energetisch, spiritueel, dinner, problemen, luchtwegen, gezond, winter


DINNER -LECTURES

MET RIK VERMUYTEN & VIVIANE VAN DYCK

 

                                                      

 

27 oktober 2008: PROBLEMEN MET DE LUCHTWEGEN

Het najaar is steevast het seizoen van de verkoudheden, de verstopte neuzen of erger nog de bronchitis en longontstekingen.   Wat maakt ons zo gevoelig aan de luchtwegen?   Hoe werken ze volgens de natuurlijke geneeskunst?   Wat zijn de invloeden van het weer en de luchtkwaliteit?   Spelen onze emoties en de conditie van andere organen een rol bij bv. astma?   Hoe kunnen we zelf deze ongemakken voorkomen of genezen, op een natuurlijke manier?

U leest het al, de eerste Dinner-Lecture van het nieuwe seizoen is op z`n minst adembenemend te noemen!

 

24 november 2008: NIER, BLAAS en WATERWEGEN

Je weet het of je weet het niet, maar je kan aan iemands ogen, of beter gezegd, aan het gebied onder iemands ogen, aflezen hoe het met zijn/haar nieren gesteld is.   Vermoeide of verzwakte nieren laten immers (donkere) kringen na op die plek.   En veel effectiever dan cosmetica te gebruiken om deze signalen te verdoezelen is het om de conditie van je nier, blaas en waterwegen weer op peil te brengen.   In deze Dinner-Lecture worden dan ook inzichten in oorzaken en oplossingen aangeboden om een passend antwoord te bieden op evt. nierstenen, steeds weerkerende blaasontstekingen, urineleider- en nierbekkenontstekingen, …    Zodat voortaan een frisse blik, maar vooral ijzersterke nieren weer uw deel mogen zijn!

 

8 december 2008: GEZOND BLIJVEN IN DE WINTER

Met name omdat onze zomers niet echt schitterend waren de afgelopen jaren, zijn onze winters uitdagende jaargetijden geworden.   De -vochtige- koude, het weinige licht en de korte dagen kunnen soms aanleiding geven tot melancholische of depressieve buien en dat alles heeft zo zijn invloed op je vitaliteit en monterheid.  

Wat is de waarde van de winter eigenlijk?   Hoe kan je haar energie aanwenden voor je eigen groei en ontwikkeling?   En met welke natuurlijke, plantaardige winterkost kan je je kracht en warmte bijhouden?   Het winters menu van deze Dinner-Lecture, zal extra feestelijk zijn!   

 

 

Wat is een

DINNER –LECTURE?

 

Zoals het woord het zelf zegt is een Dinner-Lecture, een combinatie van een exclusief diner, en een inspirerende lezing.

 

Echter op de Dinner-Lectures, krijgt u niet zomaar een diner, niet zomaar een  lezing, voorgeschoteld.   Zowel de maaltijd als de lezing getuigen van diep inzicht in de werkelijke aard van de mens en zijn vermogen om zichzelf gezond, gelukkig en vrij te maken.

 

Elke Dinner-Lecture heeft een ander thema. Dat houdt in dat het diner, met zorg en kennis bereid, niet enkel heerlijk smaakt, maar bovendien ook bepaalde functies en organen ondersteund.   Zo wordt het verband tussen wat je eet en je gezondheid, verhelderd.

Tijdens de lezing, gaan we dieper in op het thema van de avond.  En worden er vaak verrassende inzichten aangeboden op fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal, filosofisch en spiritueel vlak.

 

De keuken wordt geleid door Viviane Van Dyck.   Zij kan uren aan het fornuis staan, verdiept in nieuwe recepten.  

Sinds ze zelf de natuurlijke keuken ontdekte, vormen haar lekkere maaltijden de basis voor een actief, gezond en geïnspireerd leven .

Viviane deed oa. ervaring op in de keuken van P.A.R.T.S., de dansschool van Anne Teresa de Keersmaeker.

 

Rik Vermuyten, die de lezingen op de Dinner-Lectures verzorgt, heeft reeds 35 jaar ervaring in het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar genezing en het ontwikkelen van een dieper begrip en inzicht in de natuurlijke processen van het leven.

Hoe je je eigen kracht kan aanwenden in het vormen en transformeren van je leven is de essentie van zijn lezingen, seminaries en workshops.

Als acupuncturist met scholing in makrobiotiek, healing, handoplegging, permacultuur en Feng Shui biedt hij in zijn lezingen, consulten en cursussen een uniek perspectief op ieders huidige conditie en mogelijkheden tot verandering.

Internationaal is hij een veel gevraagd en gewaardeerd leraar en consulent.  Neem gerust een kijkje op: www.rikvermuyten.be voor een update van zijn lezingen en cursussen.

Prijs

Dinner-Lectures: 58€  

In de prijs zit het driegangen-menu (alle ingrediënten zijn van biologische topkwaliteit, bovendien wordt er met bronwater gekookt), de receptuur, medicinale toepassingen en de lezing begrepen!

 

Inschrijven

doe je door contact op te nemen met Viviane Van Dyck via mail: viviane_vandyck@hotmail.com  

 

Let op: de Dinner-Lectures blijken een onweerstaanbaar initiatief te zijn, reserveer dus tijdig uw plaatsje!

 

Indien u zich inschrijft, en toch niet kan komen, worden u 24€ annulatiekosten aangerekend, tenzij u iemand anders vindt om uw plaats in te nemen.

 

Waar?

Deze inspirerende en smakelijke avonden vinden plaats in restaurant Faites-Simple – Quellinstraat 30 – 2018 ANTWERPEN.   www.faitessimple.be

 

Hoelaat?

De soep wordt geserveerd om 19.00u, het laatste woord wordt om 23.00u gesproken.

 

WORDT VERWACHT:

Studieweekend met Rik Vermuyten:

VERBETER JE ZICHT

5-6 dec 2008

We vinden het maar normaal dat ons zicht achteruit gaat als we ouder worden, maar is dat wel zo normaal?  

  • Wat zijn de oorzaken van gezichtsverlies?
  • Wat is de invloed van sommige organen?  
  • Waardoor is bij mij persoonlijk mijn zicht beginnen te verminderen?  
  • Zijn er psychische of psychologische factoren mee gemoeid en met welke problemen worstel ik dan?  

Leer hoe je je zicht zelf kan beïnvloeden, hoe je je functies verbetert, hoe je greep krijgt op emotionele en psychologische factoren die geleid hebben tot het dragen van een bril.   Welke hulpmiddelen, oefeningen, gedrag kun je hierbij gebruiken zodat je je ogen de blik geeft die hen toekomt?

 

Data:

Vrijdag 05 december van 19.30u tot 22.30u

Zaterdag 06 december van 09.30u tot 13.00u en van 14.30 tot 18.00u

 

Plaats:

Rik Vermuyten – Marcel Auburtinlaan 91 – 2600 BERCHEM

 

Prijs en inschrijven:

95€ - info@rikvermuyten.be of rik.vermuyten@skynet.be

De commentaren zijn gesloten.