08-10-08

Natuurvoeding

Subgroep van : www.INImail.be
Auteur : Schroyens
Redacteur
Info4me.be  : Gommers Sarah  gooweb.me@gmail.comDit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

(Disclaimer : GooWeb is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de artikels - gelieve u te richten naar de auteur)
Sleutelwoorden : energetisch, spiritueel,natuurvoeding, kooklessen, tofu, seitan,rijst

 

 

 

 

Helga Schroyens

Natuurvoeding:
we weten dat het gezond is,
maar hoe beginnen we eraan?

 

INFO-AVOND


Op donderdag 16 oktober 2008 heeft er bij mij thuis om 19.00 uur een info-avond plaats over natuurvoeding. Ook voor kooklessen natuurvoeding kun je bij mij terecht.

Op de info-avond krijg je antwoord op de volgende vragen.

* Hoe ziet een evenwichtige, gezonde voeding eruit?
* Best geen of zo weinig mogelijk vlees. Maar wat dan wel?
* Wat zijn tofu, seitan, tempeh, peulvruchten (adukibonen, kikkererwten...)? Hoe maak ik ze lekker en goed verteerbaar  klaar?
* Gezonde smaakmakers. Welke zijn het en hoe gebruik ik ze binnen mijn maaltijd?
* Volle granen zijn gezonder dan de geraffineerde witte rijst. Oké, maar welke soorten granen zijn er dan allemaal en hoe bereid ik ze om ze goed verteerbaar te maken?
* Mineralen en vitaminen zijn belangrijk voor een optimale gezondheid. Hoe kan ik ze maximaal benutten? Door het gebruik van groenten en zeewieren misschien?
* Geen suikers of deze zoveel mogelijk vermijden. Maar wat als ik zin heb in zoet?
* Maaglast, opgeblazen gevoel in de buik, buikkrampen... Hoe pak ik het aan op een natuurlijke manier? Hoe kunnen we onze darmflora optimaliseren door voeding?

Heb je interesse, geef een seintje op het nummer 016/602654 of 0486/929613. 
Graag inschrijven voor de info-avond ten laatste op 12 oktober 2008.

Bijdrage voor de info-avond: 15 euro. Maximum 12 personen.

 

KOOKLESSEN


Hoe maak je een gezonde, evenwichtige maaltijd klaar met vleesvervangende producten, granen, en (zee)groenten? Welke gezonde smaakmakers bestaan er allemaal en hoe vervangen we geraffineerde suikers en zuivel in ons voedingspatroon?
Benieuwd? Kom dan op een van de volgende kooksessies eens luisteren en proeven!

 

Kooklessen natuurvoeding worden georganiseerd bij mij thuis op:

20 oktober 2008
10 november 2008
1 december 2008
12 januari 2009

Heb je interesse, geef een seintje op het nr. 016/60.26.54 of 0486/92.96.13.


Startuur kooklessen 18.30 uur
Bijdrage per les 25 euro (maaltijd, recepten en productinformatie inbegrepen). Maximum 8 personen.


Ook voor privé-kooklessen, voedingsadvies en voetreflexologie kan je bij mij terecht.
Voordrachten over natuurvoeding, de 5 transformaties, introductie voetreflexologie en do-in sessies worden georganiseerd op vraag.


Voor verdere info:
016/602654
0486/929613

Helga Schroyens
Kruineikestraat 53
3150 Tildonk


www.voetreflexologie-helga.be
helga@voetreflexologie-helga.be


 

 



De commentaren zijn gesloten.