03-10-08

UWT

Subgroep van : www.aanbodinfo.com
Auteur :
Redacteur
Info4me.be  : Gommers Sarah  gooweb.me@gmail.comDit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

(Disclaimer : GooWeb is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de artikels - gelieve u te richten naar de auteur)
Sleutelwoorden : energetisch, spiritueel, healing, kracht, universele,energie

 
Nieuws over Universal White Time!
Door Angelina Philips

 

Hallo lieve mensen,

 

Er zijn nu drie locaties waar ik de komende weken een level 1 Universal White

Time Healing ga geven, namelijk:

 

Donderdag 25 en vrijdag september, 9400 Nederhasselt – Ninove ,

 

Maandag 29 en dinsdag 30 september, 3800 St – Truiden. 

 

Zaterdag 4 en zondag 5 oktober, 2100 Deurne.

Zie beneden voor meer informatie over deze workshops..

 

Nicky Peeters van het Centrum De Cocon in 3590 Diepenbeek is lerares

UWTH level 1 geworden en gaat daar dus zelf de level 1 klassen verzorgen.

Hoera weer een Belgische White Time lerares erbij!!!

 

Hilde Standaert in Hofstade en Ingrid Boi in Brugge gingen haar al voor.

 

En Monika Bauer in Perk wordt in december al een UWTH level 3 lerares.

 

Voor meer informatie, kijk op mijn website onder de rubriek therapeuten en leraren.

http://www.goldenmovements.com/nl/UWTH_leraren/index.html

 

 

Bijzonderheid: op mijn website onder de rubriek New Earth Teacher

kun je nu de eerste level van de NET gratis downloaden!

 

 

En nu wat meer algemene informatie over de Universal White Time.

 

Universal White Time is een altijd al bestaande energie, die in 2001 weer

in Nederland, Duitsland en België werd geïntroduceerd door mij, Angelina

Philips. Deze liefdevolle universele Kracht is als een natuurlijke Kracht in

het universum aanwezig en komt van een specifieke bron namelijk,

“De White Time Bron”.

Deze veelzijdige energie bevat alles wat gecreëerd is en alles wat dit ook weer

kan doen laten verdwijnen, ook alle kleuren, alle frequenties, materie en antimaterie.

In het universum wordt deze energie op vele terreinen en in vele wetenschappen

toegepast en ook voor de planeten, onze hemellichamen, is deze Kracht van essentieel belang. Iedere planeet is op een bepaalde manier afhankelijk van en verbonden met twee sterke universele krachten. Dat zijn de Oorspronkelijke Kracht van de universele Centrale Zon en de grote centrale Bron van Universal White Time. Elke planeet die Universal White Time energie in zijn kern heeft, kan verschillende dimensies / bewustzijnsniveaus creëren. Heeft een planeet geen White Time in de kern, dan kan deze dus geen verschillende dimensies creëren.

 Een voorbeeld hiervan is de Aarde waar er als eerste het mineralen/kristallen rijk is, dan het plantenrijk, het dierenrijk, de dimensies van de fijnestoffelijke wezens zoals de natuurwezens, elfen, devas en engelen en natuurlijk last but not least, het mensenrijk.

Jij zelf gebruikt twee keer gedurende je leven deze White Time energie op een natuurlijke wijze, namelijk als je geboren wordt en als je sterft. Dan ga je door de natuurlijke witte tunnel gemaakt van WhiteTime energie die alle tijd en ruimte overbrugt.

Vele mensen die deze cursussen volgen, zijn ontroerd over de grote Kracht, de zachtheid en de Liefde die aanwezig is in deze energie. Daarbij ervaren ze een overweldigend gevoel van thuis komen.

 

Eindeloze mogelijkheden

Wanneer een student wordt ingewijd in deze vorm van genezing, wordt hij in verbinding gebracht met de bron van Universal White Time door middel van een White Time kanaal/tunnel. Je kunt dit kanaal naar believen openen of sluiten. Iedere White Time genezer kan zich verbinden met de White Time Bron, door zijn kanaal te openen en zo maakt hij ook de verbinding met de kern, het hart van Moeder Aarde, waar zich al White Time energie bevind. Wanneer een genezer dit doet, zijn z’n mogelijkheden eindeloos. De kern herkent de handtekening van de Universal White Time Healer aan de oppervlakte van de Aarde en er ontstaat onmiddellijk harmonie tussen beiden, op voorwaarde dat het werk op de juiste manier wordt uitgevoerd. Op deze manier kan de hele aarde door hen heen ademen. Liefdevolle buitenaardse Wezens, Opgestegen Meesters en Engelen kwalificeren deze White Time Energie met de juiste frequentie voor de Aarde en voor de individuele personen die deze Liefdeskracht gebruiken.

Je zult merken dat als je deze energie gebruikt, de kwaliteit van je leven zich op velerlei niveaus verhoogt. Het is gemakkelijker om een diepere verbinding te maken met je gidsen, je nieuwe White Time Gidsen, de Engelen, Opgestegen Meesters, liefdevolle buitenaardse wezens en ook met de vele zielsaspecten van jezelf die op verschillende bestaansniveaus (of frequenties, of dimensies) existeren.

 

Channie Cha Centara uit Zweden, de Ambassadeur voor de Universal White Time Healing op Aarde, heeft de White Time energie in de vorm van cursussen weer voor iedereen toegankelijk gemaakt. Zij heeft dit gedaan in samenwerking met de White Time gidsen, Engelen en vriendelijke buitenaardsen. Zij heeft niets van deze materie gechanneld, maar in direct contact met deze wezens is zij onderwezen worden in de Universal White Time. Dit kun je onder andere lezen in haar boeken, Een Dagboek van een Buitenaardse en Het Engelen Dagboek.

Wat Channie benadrukt is dat je absoluut niets verkeerd kunt doen tijdens het gebruik van deze energie en de speciale technieken, omdat er een ingebouwd veiligheidssysteem is. Dat wil zeggen dat als je deze energie inzet voor iets dat niet in harmonie is met het universum, de energie gewoon niet stroomt.

Ik, Angelina Philips ben persoonlijk door Channie Cha Centara opgeleid in alle disciplines van de Universal White Time Healing. Ook heb ik het ambt van hoofdleraar mogen aannemen.

 

Hoe werkt deze UWTH

Deze energie gaat bij je naar binnen en reikt uit naar de diepste vibratie op het fysieke vlak, het atomaire niveau en het werkt ook op de meest subtiele gedachten, emoties en dromen. Het creëert de slimste manier om problemen op te lossen, inspireert nieuwe ideeën en vergroot positieve ervaringen. De UWTH energie brengt alles in balans op fysiek, psychisch, mentaal, emotioneel en etherisch niveau.

De filosofie achter Universal White Time Healing zegt dat het lichaam als een muziek instrument is dat in staat zou moeten zijn de zuiverste vibraties, tonen te maken. Maar als het lichaam ziek is, speelt het muziek instrument valse tonen. Omdat Universal White Time Healing zo diep naar binnen gaat, kan deze het lichaam weer stemmen en aanzetten tot de juiste tonen die afgestemd zijn op een gezond en gelukkig leven. Dit is iets wat de genezers zelf ervaren als ze met UWTH werken want hun leven wordt lichter en harmonieuzer. Iedereen die er mee werkt houdt van het gevoel dat ontstaat wanneer ze zichzelf, hun omgeving en hun cliënten helen en als vanzelf wordt genezen een vorm van leven.

Deze genezingsmethode is compleet anders dan andere vormen van genezen, gedeeltelijk door zijn unieke originaliteit, maar ook door de mogelijkheid de diepst liggende problemen te bereiken zonder het limiet van tijd. White Time betekent dat je simultaan werkt met alle vormen van tijd in een eenheid, verleden, heden en toekomst zijn tegelijkertijd aanwezig. Het is mogelijk ook mogelijk parallel te werken met de Normale Tijd. Dit is omdat White Time zeer veelzijdig is en zijn eigen unieke kwaliteit heeft.

White Time betekend ook dat alle kleuren in de energie aanwezig zijn en dat is heel goed voor het genezingsproces en het lichaam. De filosofie zegt dat als het lichaam zich niet goed voelt, het niet alleen een tekort aan de juiste tonen is maar ook een tekort aan de juiste kleuren.

Daarbij heeft Universal White Time een groot scala aan technieken die gemakkelijk te leren zijn en snel en grondig werken! Wil je hier meer over weten, de gehele opleiding en de prijzen, kijk dan op      http://www.goldenmovements.com/nl/whitetime/infocursussen.html

 

De UWTH is beschikbaar voor iedereen, voor jong en oud en voor elke vorm van geloof of achtergrond. Het is niet noodzakelijk dat je al iets over spiritualiteit te weet voor je met White Time begint. Niemand hoeft te veranderen want je bent goed zoals je bent en je verdere ontwikkeling zal zich ook op een natuurlijke wijze manifesteren. Het enige bijeffect dat we hebben bij deze geneeswijze is dat de mensen die UWTH ontvangen hebben of hiermee werken, zich achteraf gelukkiger voelen.

Sommige mensen hebben in vorige levens al eerder gewerkt met deze Kracht of ze zijn ermee geboren. Daardoor ervaren deze mensen als ze ingewijd worden, een overweldigend gevoel van ‘thuiskomen’ en ‘completer worden’!

De geneeswijze is Universeel en de genezer die het geeft heeft niet alleen helende handen gekregen door de cursus te doen, maar ook een grote keuze uit snelle, grondig werkende technieken en een meer open en breder begrip van spiritualiteit.

 

En wat er vooral uitspringt, is dat Universal White Time en waar het werkelijk om draait is dat het je eigen Goddelijkheid versterkt en vergroot en

dat jij wordt wie je werkelijk bent in deze dimensie.

 

 

 

In mijn klassen wordt extra aandacht besteed aan Bewust wording. Wat jij je niet bewust bent kun je ook niet veranderen of healen. Er wordt gekeken of je basis instelling positief of negatief is en hoe je dat kunt veranderen, zo nodig. Zoals je basis instelling is zo creëer jij je omgeving, je leven, dat is de wet van de Aantrekkingskracht. Meerdere universele wetten komen aanbod en als het nodig is wordt er persoonlijke coaching gegeven.

 

 

Datum en plaats UWTH level 1 cursussen:

 

 

Donderdag 25 en vrijdag 26 september in

9400 Nederhasselt – Ninove

Aanmelden bij mij Angelina 0049 (0)2826 917428

 

Maandag 29 en dinsdag 30 september

bij Hilde Clijsner in het Centrum Heliantes

3800 St - Truiden  Aanmelden bij Hilde:

Tel. 011/767742   GSM 0486424293 of bij mij

 

4 en 5 oktober in Vitae Sana
Centrum voor complementaire gezondheidszorg en bewustwording
Ruggeveldlaan 624-626, 2100 Deurne Belgi
ë
Telefoon: 0032 (0)473/41.06.05 of je kunt je aanmelden bij mij!

 

6 en 7 december in het centrum Golden Movements

 

De kosten van de level 1 bedragen 250 Euro.

 

Tijden:

1ste dag van 9 uur 30 tot ongeveer 18:00 uur

2de dag van 10:00 tot ongeveer 18:00 uur

 

 

 

 

 

De commentaren zijn gesloten.