03-10-08

Priesteres

Subgroep van : www.aanbodinfo.com
Auteur : wilde wijze vrouw
Redacteur
Info4me.be  : Gommers Sarah  gooweb.me@gmail.comDit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

(Disclaimer : GooWeb is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de artikels - gelieve u te richten naar de auteur)
Sleutelwoorden : energetisch, spiritueel, vrouw, opleiding, therapie, coaching


 

 

 

 

 

Priesteres   Opleiding   en   Godinnen reizen

Duik naar het diepste van wie je bent en kom boven met het leven dat werkelijk bij je hoort:

dochter van de Godin op Aarde  

 

 

In deze nieuwsbrief:

Klara: Leven als Priesteres

Laatste kans om in te stappen in nieuwe opleidingsgroep

Meer info

 

 

 

 

      Klara: Leven als priesteres

Welkom

ik luister
en ik weet:
zij is klaar
voor dit pad

Ik luister naar de vrouw naast me. Ze vertelt over haar leven. Over haar zoektocht om werkelijk zichzelf te zijn. Om te kunnen zeggen: ‘ik leef mijn vrouwzijn’. Ik hoor haar stem trillen. Ik vraag haar hier even bij stil te staan en haar aandacht naar binnen te richten. Ze gaat zelf voelen hoeveel passie er in haar verlangen zit, hoeveel hartstocht nog bedekt ligt.
Ze vertelt over momenten dat ze werkelijk één is geweest met het leven.

September is voor mij een belangrijke periode, de maand van de start van de nieuwe opleidingsgroep en de laatste  intake gesprekken.

Ik zit in zo’n gesprek. Ik luister naar deze vrouw, en vooral voel ik. Het oude Inwijdingspad geeft veel, en vraagt ook veel. Het is alleen voor degenen die voorbij de eerste oppervlakkige kennismaking willen gaan en het leven willen vieren niet alleen tijdens de feestjes maar ook in tijden van rouw. Die werkelijk willen voelen wat er in hen leeft, niet alleen de mooie passie maar ook de rauwe verbittering. Want alleen dan kom je voorbij de wachter in het bos, en ontdek je het land erachter van Licht en Liefde met hoofdletters. Ik luister naar het ongezegde, ik hoor de nuances in haar stem, ik daag haar uit dieper in zichzelf te gaan.

Veel vrouwen die een intake komen doen voor de Priesteres opleiding haken hier af. Een enkele bloeit open, door tranen heen zie ik een kracht opstaan die ruikt dat ze eindelijk naar buiten mag. Elke keer weer ben ik geraakt. Dan voel ik dat ik voor deze vrouw er onvoorwaardelijk zal kunnen zijn. En dan weet ik dat het een mooi pad voor haar zal worden, waarop ze werkelijk zal kunnen vinden wie ze is en de mysteriën van het leven zal leren hanteren.

Het moment dat we het uitspreken ritualiseer ik altijd: ‘ja, je bent welkom in de opleiding. Wil je dit pad daadwerkelijk gaan?’

Klara
sept 2008

 


Priesteres zijn is...

‘ Zijn wie je zou kunnen zijn en doen wat je zou kunnen doen.’                                                    deelneemster priesteres opleiding


      Laatste kans in te stappen in nieuwe opleidingsgroep

de nieuwe opleidingsgroep is al begonnen. Voor wie toch voelt dat ze er bij moet zijn er nog een beperkt aantal plaatsen om alsnog in te stromen. Vraag dan de opleidingsbrochure aan op info@wildewijzevrouw.nl.

 

 

 

      Zo vind je meer informatie…

Voel je een vonkje opvlammen bij het lezen over onze activiteiten? Neem de stap en kom op onze site. Je vindt er o.a. dagboek fragmenten van eerste jaars, het laatste nieuws, kunstwerken ontstaan in de opleiding en veel info over de Priesteres opleiding. Klik door naar www.wildewijzevrouw.nl.

 

 

 

 

 

 

 

sept

2008

 

 

 


 

 

De commentaren zijn gesloten.