03-10-08

klankschalen

Subgroep van : www.aanbodinfo.com
Auteur : klankschalen.be
Redacteur
Info4me.be  : Gommers Sarah  gooweb.me@gmail.comDit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

(Disclaimer : GooWeb is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de artikels - gelieve u te richten naar de auteur)
Sleutelwoorden : energetisch, spiritueel, klankschalen, deuren, massage, ontspanning

Belgisch Instituut voor Klankmassage en Klankpedagogie

www.klankschalen.be    -    info@klankschalen.be

051/72 73 37    -    0476/240 649

 

Klanken zijn als deuren die ons leiden naar ons Ware Zijn. Hoe de klanken gebruikt worden is van essentieel belang; zoniet wordt de kracht ervan teniet gedaan. Laat je dan ook meevoeren in de stilte van klank tijdens onze verschillende opleidingen en workshops

 

 

 Esogetische Klankmassage

 

Met klankschalen kan men op een zeer eenvoudige en ongecompliceerde manier zeer effectieve massages geven die zowel de behandelaar als diegene die de behandeling bekomt ontspanning, kracht, centrering en harmonisering geeft.

De essentie van de klankmassage vindt zijn oorsprong terug in zowel de spirituele als muzikale aspecten van klank. Door te leren in een diepe ontspanning te gaan open je bij jezelf de mogelijkheid de diep helende aspecten van de klankmassage toe te laten en zo het zelfgenezend vermogen van je lichaam aan te spreken. De inhoud van de opleiding is volledig gebaseerd op een professionele toepassing van de klankmassage in de praktijk

 

Data : Basismodule: zaterdagnamiddag 25 en zondag 26 oktober 2008

2e deel: vrijdagavond 30   januari, zaterdag 31 januari en zondag 1 februari 2009

3e deel: vrijdagavond 20 maart, zaterdag 21 maart en zondag 22 maart 2009

Supervisie: zaterdag 9 mei 2009

Plaats : Centrum Shabda, Ichtegem

 

 

Sacred Sound Healing

           

In deze cursus ontdekken we de vijf ‘zaad lettergrepen’.   Elk representeert een kwaliteit van realisatie. Door middel van deze specifieke klanken kunnen   we onze gewoonten en obstakels ophelderen   en ons terug   verbinden met de heldere en open ruimte van ons Ware Zelf. Deze laatste is de Bron van al onze deugden, onze goede eigenschappen en is fundamenteel voor elk van ons. Het is wie we Zijn.

Data : najaar 2008, zie website voor meer details, Centrum Shabda, Ichtegem

 

 

Klankworkshop

 

Tijdens deze dag maken we kennis met boventoonrijke instrumenten in het bijzonder de Tibetaanse klankschalen, doch ook andere komen aan bod.

Theoretisch gedeelte : wat is klank, verschillende klankinstrumenten, de werking van klank op ons lichaam.

Praktische toepassingen : het op een professionele manier leren omgaan met klankschalen en andere boventoonrijke instrumenten. Het leren werken met klankschalen. Verschillende praktische toepassingen hieromtrent. Hoe geef ik een klankmeditatie. Het verankeren van de ruimte. Jezelf aarden.   En natuurlijk … nog véél, véél meer!

Data : zaterdagnamiddag 6 en zondag 7 december 2008, te Kapelle-op-den-Bos (Koningsteen)

 

Uitgebreide informatie in verband met deze opleidingen en onze   professionele Acama â   klankschalen en gongs, alsook kloppers   vind je op mijn website.

Contacteer mij voor eventuele vragen!

www.klankschalen.be

De commentaren zijn gesloten.