21-09-08

Triskel

Subgroep van : www.aanbodinfo.com

Auteur : alternatief centrum
Redacteur
Info4me.be  : Gommers Sarah  gooweb.me@gmail.com Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

(Disclaimer : GooWeb is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de artikels - gelieve u te richten naar de auteur)
Sleutelwoorden : energetisch, spiritueel, liefde, orakelen, dieren, magnetisme

 

  Alternatief Centrum  

Triskel vzw

Aangeboden cursuspakket

 

Triskel vzw is een alternatief centrum waar mensen van alle strekkingen, die met spiritualiteit bezig zijn, elkaar kunnen ontmoeten. Het alternatief centrum is ontstaan vanuit een heksengroepering of coven. Binnen de coven worden lessen gegeven, esbats en sabbats gevierd en persoonlijke begeleiding en opleiding aangeboden. Het lessen aanbod was echter zo interessant en veel ruimer dan alleen bekeken vanuit het oogpunt van de heks, dat beslist werd om dit aanbod ook open te trekken naar buiten toe.

Het alternatief centrum biedt een lessenpakket aan met diverse, spirituele onderwerpen. Per jaar zullen een aantal modules aangeboden worden, die elk op een bepaalde datum starten. Voor sommige modules zijn voorwaarden verbonden om ze te kunnen volgen, andere modules kunnen zonder voorgaanden gevolgd worden.

Een overzicht volgt hieronder, met daarbij de prijs voor het volgen van de lessen, het lesmateriaal en de drank tijdens de lessen inbegrepen. In de loop van de module kan in uitzonderlijke gevallen nog ingestapt worden, maar over het algemeen moeten alle lessen als volledig pakket gevolgd worden.

De lessen zullen telkens plaats vinden in de maatschappelijke zetel: Drabstraat 27, gelijkvloers te 2550 Kontich.

 

De hierna volgende modules lopen om de 14 dagen, telkens op woensdagavond van 20u tot 22u. Indien de les valt op een officiële feestdag, is de eerstvolgende les 14 dagen later.

Sommige modules stellen voorwaarden naar het volgen ervan. Dit kan gaan over het feit dat men effectief lid moet zijn van de coven voor de lessen gevolgd kunnen worden, zodat de persoonlijke begeleiding die gepaard gaat met de lessen vlot kan doorlopen, ook naast de lessen. In andere gevallen kan het zijn dat een bepaalde voorkennis noodzakelijk is om een cursus tot een goed einde te brengen.

 

Toekomst van de Liefde: We evolueren stilaan van een liefde van de persoonlijkheid naar een Liefde van de Ziel. Wat betekent dit nu concreet in onze maatschappij en in de eerste plaats voor jou persoonlijk. We leren aan de hand van de lessen hoe onze relatie ervoor staat, of wat we moeten zoeken in de relatie die we willen opstarten. We leren ook nadenken over deze relaties, zodat een verdieping ervan zeker heilzaam zal werken.

10 september 2008 (tot en met 22 april 2009)                  16 lessen / 260€

            (enkel indien lid coven + liefst persoonlijke ontwikkelingspatronen gedaan)           

                       

Leren orakelen met Le Normand : Het Le Normand kaartspel is een oude manier van orakelen, ontwikkeld door Mll Lenormand. In deze lessen leren we stap voor stap wat de kaarten voor ons persoonlijk willen zeggen, maar we leren ook al van de eerst les om effectief te orakelen met de kaarten. Deze praktijkoefening gebeurt ook telkens in de les, zodat je een keer cliënt bent en een keer kaartlegger.

10 september 2008 (tot en met 28 januari 2009)               10 lessen / 160€

           

 

Persoonlijk ontwikkelingspatroon : Soms blijf je in je leven telkens dezelfde dingen meemaken. Waarom gebeurt dit en wat kan je er aan doen als je er hinder van ondervindt. Door het bekijken van je eigen leven door de bril van de lessen, van conceptie tot het heden, kunnen deze patronen ontdekt worden en kan je ermee aan de slag gaan. De lessen nodigen uit tot de nodige introspectie, hetgeen met momenten toch wel tot de nodige confrontaties kan leiden.

17 september 2008 (tot en met 15 april 2009)                  15 lessen / 240€           

            (enkel indien lid coven)                                    

 

Dieper omgaan met dieren en dierenwijsheid : Dieren! Wat komen ze ons vertellen en wat kunnen wij van ze leren. De cursus geeft de nodige theoretische achtergrond om later in de praktijk effectief met de opgedane kennis aan de slag te gaan en een beter begrip te krijgen van zowel je eigen leven als dat van de dieren die je omringen.

17 september 2008 (tot en met 12 november 2009)                     5 lessen / 80€   

 

Magnetisme : Waar komt de pijn vandaan (zowel lichamelijk als emotioneel) en vooral wat kunnen we er aan doen. In deze lessen leer je op een zeer unieke manier je eigen krachten op dit vlak kennen en de kosmische energie aantappen. Je leert die gebruiken tijdens een sessie met een cliënt, maar daarnaast ook boodschappen ontvangen die de cliënt kan bij staan in zijn verder proces. Je leert dit door een deel theoretische kennis, maar vooral door in de praktijk te oefenen. Je zal tijdens de lessen dan ook magnetiseren, maar ook ervaren als cliënt wat deze manier van energetische werken kan bijbrengen aan een persoon.

26 november 2008 ( tot en met 4 februari 2009)                           5 lessen / 80€   

            (enkel indien lid coven)                                                                                   

 

Meditatie: Hoe maak je zelf een meditatie en wat komen de indrukken die je krijgt tijdens een meditatie je over jezelf vertellen.

11 februari 2009 (tot en met 8 april 2009)                                                5 lessen / 80€

            (enkel indien lid coven)                          

                                                                                                                                                 

Invloeden van de maan : De maan heeft een grote invloed op ons als persoon en op de gehele maatschappij. Tijdens deze lessen leer je deze invloeden kennen en herkennen. Je leert hoe je daar nu het beste mee omgaan om er je voordeel uit te halen. Hoe kan je ook bepaalde dingen verklaren, als je weet welke invloed de maan die dag uitoefent.

18 februari 2009 (tot en met 15 april 2009)                                              5 lessen / 80€

           

Dieper omgaan met de natuur : Van de natuur kunnen we nog heel veel leren. Dit doen we dan ook tijdens deze cursus die voor het grootste deel uit praktijkoefeningen bestaat.

29 april 2009 (tot en met 24 juni 2009)                                        5 lessen / 80€

           

Stenen: Wat kunnen stenen zoal voor je doen. Maar ook leren we te voelen wat een steen jou te zeggen heeft. De cursus behandeld ongeveer 40 van de meest voorkomende stenen, maar geeft genoeg theoretische achtergrond om die kennis om te zetten naar alle mogelijke andere stenen.

29 april 2009 (tot en met 16 september 2009)                             10 lessen / 160€  

                                    

 

Invloeden van de zon : Door de stand van de zon krijg je verschillende seizoenen. Maar er is nog meer. Dingen kunnen soms heel veel energie kosten om ze te laten verwezenlijken maar door je aan te passen aan de cyclus van de zon kan je je leven aanzienlijk makkelijker en aangenamer   maken. De verschillende heidense feesten worden hier ook in besproken en leren je voordeel halen uit die specifieke periodes in het jaar.

6 mei 2009 (tot en met 1 juli 2009)                                                        5 lessen / 80€

           

Seksuele magie : Wat is dat nu eigenlijk? Het is de hoogste energetische trilling. Maar hoe gebruik je die en hoe haal je ze bij jezelf naar boven.

6 mei 2009 (tot en met 1 juli 2009)                                                         7 lessen / 115€

            (enkel indien lid van de coven + verantwoordelijkheid in persoonlijke groei of/en het

            helpen van anderen + Kleuren + Bescherming en verdediging + olies + wierook + persoonlijke ontwikkelingspatronen +
            meditatie + de 4 elementen + magnetisme + 
Toekomst van de Liefde gedaan)

Inlichtingen én inschrijvingen via mail op nerissamorrigan@telenet.be of telefonisch op 0486/522954

 

Kom alvast kennis maken op onze open deurdag op zondag 7 september van 10 tot 18 uur.

 

 

De commentaren zijn gesloten.