21-09-08

Natuurbeleving

Subgroep van : www.aanbodinfo.com
Auteur : Euratco
Redacteur
Info4me.be  : Gommers Sarah  gooweb.me@gmail.com Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

(Disclaimer : GooWeb is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de artikels - gelieve u te richten naar de auteur)
Sleutelwoorden : energetisch, spiritueel, paarden, kasteel, natuur, ontstressen

 

Programma ‘Stroompunt’ op kasteel Nieuwenhoven                     

 

Workshops, start oktober 2008                                  

 

Energetische natuurbeleving  

Genieten of leren genieten van de natuur met al je zintuigen, ontstressen, aarden, herbronnen, focussen, loslaten, transformeren, boomknuffelen, spiegelwerking van de natuur ervaren als bron van inspiratie en inzichten voor je problemen en (levens)doelen, shamanistische natuurbeleving en intuïtieve natuuropstellingen…

Data: 2 zaterdagen: 11 okt,  08 nov, 13 dec   - 14hr00 tot 17hr00                               Kosten 85€

 

Paardenspiegel (hippocoaching) – op Euratco Ranch, Donk

Communicatie met jezelf en het paard staat centraal. Het is grondwerk, ie. we werken  naast het paard. Belemmerende (onbewuste) overtuigingen en levenspatronen, blokkades etc…worden zichtbaar gemaakt en getransformeerd doorheen je contact met het paard. Andere topics afhankelijk van de groep: je potentieel verhogen en wensen of doelen leren bereiken.

Data: 4 zondagen: 12 okt, 09 nov, 14 dec, 11 jan -  10hr30 tot 13hr00                       Kosten 120€

 

Shamanistische dood

Loslatingsrituelen en shamanistische belevingsoefeningen. Loslaten of transformeren van oude patronen, belemmerende emoties en gedachten….en ruimte vrijmaken voor nieuwe mogelijkheden.

Data: 3 woensdagen: 22 okt, 12 nov, 03 dec  van 19hr30 tot 22hr30                          Kosten 85€  

 

Astrale aikido

Dit is geen fysische gevechtssport maar is de kunst van het beheersen van je psycho-energetisch veld. Conditie of leeftijd spelen hierbij geen rol. Met astrale aikido worden er effectieve methodes aangeleerd voor het leren voelen en besturen van energetische stromen binnen en buiten je lichaam. Hierdoor wordt je meer onafhankelijk van allerlei invloeden, emoties… en kom je meer zelfbewust in je kracht te staan. Je leert je energetisch te transformeren en te beschermen en je energieën optimaal in te zetten voor je (levens)doelen.

Data: 4 donderdagen: 23 okt, 06 nov, 20 nov, 04 dec van 19hr30 tot 22hr30             Kosten 110€

 

Jaaropleiding: In de kracht van het ‘zijn’

Als je bent wie je bent, dan voel je je goed. Er hoeft niets meer aan toegevoegd te worden, je bent je eigen verlangen aan het 'leven'. Hoe komt het dan dat wij het zo moeilijk hebben om gewoon te kunnen 'zijn'. Maar wat is dan 'zijn' en hoe kunnen we dit praktisch en eenvoudig beleven, leren, herinneren, toepassen?   De opleiding is voornamelijk belevingsgericht. Behalve de menselijke interacties wordt er ook gewerkt met de natuur, dieren (struisvogels, paarden…), natuurelementen…Blokkades worden opgeheven en grenzen worden verlegd. Zowel visualisaties, ademhalingsoefeningen, dynamische lichaamsoefeningen, bewustzijnverruimende oefeningen (o.a. tantrische raja yoga, astrale aikido), chacratherapie, mindfullness, shamanisme etc…..komen aan bod. Bedoeling van deze opleiding is het ontwikkelingsproces versterken naar je eigen ‘zijn’ en dit op een praktische manier. Hierdoor kom je meer in synchronisatie met het leven zelf.

Data: 12 donderdagen: 16 okt, 30 okt, 13 nov, 27 nov, 11 dec, 8 jan, 22 jan, 5 feb, 19 feb, 5 ma,

         19 ma, 2 april van 19hr30 tot 22hr30                                                                        Kosten 330€

 

Lezing: Mystiek leiderschap, anno 2012  

Lezing over hoger innerlijk leiderschap met praktische belevingsgerichte en bewustzijnsverruimende oefeningen (o.a. oefeningen uit de opleiding ‘ in de kracht van het zijn’). De lezing geeft praktische antwoorden op hoe we ons geestelijk het best kunnen ontwikkelen en voorbereiden naar de komende tijden.

Data: dinsdag 16 december op het kasteel Nieuwenhoven, 20hr00-22h30                Kosten 15€

Begeleider: Guy Wauters, hij is dierenfluisteraar, shamaan,  therapeut, coach.  Guy werkt met de natuurelementen, struisvogels en paarden. Op zijn zorg- & belevingsboerderij ‘Euratco Ranch’ in Herk-de-Stad organiseert hij teambuildings voor bedrijven en organisaties. Internationaal is hij actief in ontwikkelingsprojecten in Afrika.

Info : Guy Wauters, tel 013 781400 of 0473/926188, e-mail info@stroompunt.be , Website www.stroompunt.be

Plaats :  Kasteel Nieuwenhoven, Engelbamp 55-57 St.Truiden,website www.kasteelnieuwenhoven.be

              Euratco Ranch, Korpsestraat 89,  Herk-de-Stad

     

Natuurcoaching, paard-en struisvogeltherapie

          

 

Op de zorg-en belevingsboerderij Euratco Ranch in Donk (Herk-de-Stad) leer je problemen oplossen op een bijzondere wijze waarbij het samenspel met struisvogels, paarden en de omringende natuur extra verhelderend werken. De ontmoeting met deze natuurelementen is een innerlijk avontuur: ontspannend, ludiek, confronterend en intens.  Struisvogels en paarden weerspiegelen op hun eigen specifieke manier hoe we zijn en hoe we ons verhouden in een groep. Onder professionele begeleiding kom je tot inzicht én tot een specifieke gevoelservaring die samen nodig zijn om een probleem wezenlijk (duurzaam) op te lossen. Onbewuste belemmerende overtuigingen en levenspatronen, blokkades etc…worden zichtbaar gemaakt en getransformeerd tot een harmonisch geheel.

 

‘Als je een duurzame verandering wilt, stop dan met de focus op je probleem en start met de focus op jezelf’.

 

Stroompunt - Teambuilding, persoonlijkheidstrainingen, hippo- & natuurcoaching, lezingen sociaal verantwoord ondernemen & innerlijk leiderschap

Website http.//: www.stroompunt.be

Korpsestraat 89, B-3540 Herk-de-Stad (Donk), België

Tel + 32 - (0)13.781400,  GSM +32 - (0)473.926188

Fax+ 32 - (0)13.781401

 

Euratco Ranch - Ostrich farm, struisvogelboerderij, belevingsboerderij, zin- & zorgboerderij 

Website http.//: www.euratco.be

 

 

De commentaren zijn gesloten.