15-08-08

Priesteres Opleiding

 Dossier van : www.aanbodinfo.com
Auteur : http://www.wildewijzevrouw.nl/.
Redacteur In4me  : Gommers Sarah  - www.spirit4me.be
energetisch, spiritueel, spiritualiteit,priesteres, godinnen, healingcirkels

Priesteres   Opleiding

 

     

 

Priesteres   Opleiding   en   Godinnen reizen

     

Duik naar het diepste van wie je bent en kom boven met het leven dat werkelijk bij je hoort:

dochter van de Godin op Aarde  

 

 

In deze nieuwsbrief:

Klara: Leven als Priesteres

Maandelijkse Healingcirkels

Maandelijkse drumcirkels

Nog enkele plaatsen vrij in nieuwe opleidingsgroep

Meer info

 

 

 

 

      Klara: Leven als priesteres

Klara: Leven als priesteres

Bekken magie

Mijn droom:
dat vrouwen de kracht van hun bekken helen
dat we in vrede zijn met onszelf
en samen ontdekken wat 'vrouw' betekent
elkaar steunen dit leven
en hier vanuit
een golf van heling over de aarde verspreiden

De siberische tent stroomt langzaam vol. het licht komt in stralen door de open punt binnen. In elk van de vier windrichtingen zit een priesteres te mediteren. We zijn op een festival rond midzomer, met 3000 gasten, alles rond natuur, spiritualiteit en kunst. Het Eigentijds Festival. In deze tent zal ik 'a celebration of women' begeleiden. Een rituele viering ter ere van vrouwen.

Terwijl de vrouwen binnenlopen ga ik meer en meer open. Ik voel de energie die ieder meeneemt. Zo voelen vrouwen. Er zit zoveel potentie in. Zoveel liefde, passie, draagkracht, leven. Er komt een vrouw met een baby binnen. Ja, draagkracht, het bekken. Het is het einde van het seizoen, en ik ben moe, maar bij het binnenkomen van deze vrouwen voel ik mijn passie opvlammen. ik voel mijn droom weer: de kracht in het bekken van vrouwen helen en vrij maken. Ik zie een visioen voor me van vrouwen in vrolijke kleuren en met rechte rug, gedragen door haar bekken. Met de kracht van een moeder die haar kind verdedigt, en in vol vertrouwen op haar innerlijk weten. Een vertrouwen dat autoriteit en plezier uitstraalt.

Ik word opgetild door de kracht van dit visioen. Ik ben het niet meer die daar zit, er zit een kracht groter dan ik, en ik mag vormgeven wat me aangereikt wordt.

na de avond zit ik stil, ontroerd. Ik ben dankbaar dat ik steeds dichter kom bij het werk van mijn hart, mijn missie, mijn legende. Dat ik vrouwen zo diep mag raken. Dat er zoveel licht door me heen stroomt.

Dit was ruim een maand geleden. nu is het tijd om me terug te trekken. Alleen met mijn innerlijke wereld en de natuur ga ik beseffen wat er allemaal gebeurt. Woordeloos luister ik naar mijn ziel.

Wij vrouwen zijn in beweging. Onstuitbaar. Er gaat veel veranderen.

Klara
juli 2008


      Maandelijkse Healingcirkel

Oeroud ritueel weer levend gemaakt

Geven én ontvangen, voor jezelf én voor de Aarde, samen opwekken van krachtig veld van helende energie. Dit zijn een paar trefwoorden voor de heling avonden die we vanaf september aangaan bieden. We hebben ons laten inspireren door de beelden van heling uit de tijd dat de Godin overl op Aarde werd geëerd, duizenden jaren geleden. Heling gebeurde in een groot ritueel, waarvoor velen bij elkaar kwamen. Je eigen weg was verbonden met die van de Aarde en de groep. Op zoek het afgelopen jaar naar een geschikte vorm voor onze healing cirkel zijn we 'vanzelf' op deze oude vorm uit gekomen. achteraf hadden we het kunnen weten... Op het Eigentijds Festival zijn velen hierdoor geraakt. Maandelijks op vrijdagavond kun je er zelf aan deel nemen. Er zullen vele vrouwen uit de priesteres opleiding zijn, zodat we werkelijk samen het energieveld neerzetten. Data vind je op www.wildewijzevrouw.nl, opgave via email dan krijg je verdere info toegestuurd. Ervaring met heling is niet nodig, open voor vrouwen én voor mannen.

 


 

      Maandelijkse drumcirkels

Framedrum als poort naar de Godin in jezelf

Gezamenlijk produceren de framedrums onweerstaanbare en betoverende ritmes die als een alsmaar toenemende hartslag de zang en de dans begeleidenvrouw met drum uit Mesopotamïe

De framedrum is een van de oudste instrumenten en werd in de oude tijden vooral door vrouwen bespeeld. Sjamanen en priesteressen gebruikten al in de prehistorie deze drums met hun lage 'buik' tonen en hoge galm om de heilige trance te bereiken.
Maandelijks op maandagavond gaan we samen drummen, dansen, mediteren en healen, alles met de drum. Ervaring met drummen is niet nodig. Data vind je op www.wildewijzevrouw.nl onder agenda. opgave per mail, dan krijg je verdere info toegestuurd.

 


Priesteres zijn is...

'De kracht en de moed om mijn verbondenheid met het Al te vieren. Dansen tussen de pilaren en brokstukken van mijn innerlijke tempel.''
                                     
deelneemster priesteres opleiding


      Nog enkele plaatsen vrij in nieuwe opleidingsgroep

De intakes voor de Priesteres opleiding lopen hard. Al vele prachtige vrouwen hebben zich aangemeld, jong en oud, en allen met een sterk commitment om te groeien en om iets te betekenen voor de Godin. Heb je interesse, vraag dan de opleidingsbrochure aan op info@wildewijzevrouw.nl.

 

      Zo vind je meer informatie…

Voel je een vonkje opvlammen bij het lezen over onze activiteiten? Neem de stap en kom op onze site. Je vindt er o.a. dagboek fragmenten van eerste jaars, het laatste nieuws, kunstwerken ontstaan in de opleiding en veel info over de Priesteres opleiding. Klik door naar http://www.wildewijzevrouw.nl/.

 

 

 

De commentaren zijn gesloten.