23-05-09

medialicious-stories-5

http://www.medialicious.be/stories/verhaal.php

Toegevoegd door:

en mee begon te doen

 

Toegevoegd door: margot

Dit leidde wel weer tot een ander probleem want nu was hij niet de enige..

 

Toegevoegd door:

die er zo idioot uitzag

 

Toegevoegd door: Julie

Nu waren ze met twee!

 

Toegevoegd door: Laura

Ze sloegen alletwee knaloranje uit en besloten samen te gaan werken! Ze gingen de productontwikkelaar aanklagen wegens leugens en bedrog!

 

Toegevoegd door: koenn

een tijdje later wandelden ze naar huis , Ineens begon het te regenen & hun zelfbruiner creme liep uit

 

Toegevoegd door: Toegevoegd door: Toegevoegd door:

wat heel speciaal was, want normaal gezien kan zelfbruiner niet uitlopen.. het lag waarschijnlijk aan de Zure Regen!

 

Toegevoegd door:

Die veroorzaakt werd door de vuile auto's. Dus ging hij met de tandem.

 

Toegevoegd door: Jos den Albatros

Of de adem van niet nadergenoemde individuen

 

Toegevoegd door: Loor

daarom dacht Blackberry eraan een politieke partij op te richten tegen het overdadig eten van gesmolten kaas

 

Toegevoegd door: Jos den Albatros

En het verspreiden van ongewenste gassen in woonresidenties door individuen die het eerste verbod reeds schonden

 

Toegevoegd door: Undercover_peertje

Helaas kon hij deze uitdaging niet alleen aan en riep hij de hulp in van...

 

Toegevoegd door: mar

zijn beste vriend, maar helaas bleek hij niet een hulp te zijn want..

 

Toegevoegd door:

Die was zelf een verdoken liefhebber van gesmolten kaas

 

 

 

wil jij meeschrijven aan dit verhaal?

Voeg je vervolg toe

 

 

 

    *

      Menu

          o Homepagina

          o Het verhaal

          o Schrijf mee

          o About

          o Links

          o Contact

 

 

    *

      Catergorieën

          o 1: Eerste verhaal…

          o 2: Over bloemetjes en ...…

          o 3: Toen kwam het varkentje met...…

 

 

      Story Archive

          o April 2009

          o Mei 2009

          o Juni 2009

 

 

 

 

 

 

 

 

13-05-09

medialicious.be/stories - deel 3

http://www.medialicious.be/stories/verhaal.php

Schrijf nu mee aan het Eerste verhaal

Het is erg simpel.
Je leest wat de vorige schreef en post hier een vervolg op.
Veel plezier ermee!

We hebben nog 2 andere verhaallijnen lopen ook. Over bloemetjes en ... en Toen kwam het varkentje met de lange snuit en .... Deze mag je zeker ook nog verder aanvullen!

Toegevoegd door: Lore
Er was eens een klasje CMD, dat een grote opdracht had gekregen. Ze moesten een site maken en deze zo hoog mogelijk in de google-rankings krijgen...

Toegevoegd door: Anoniempje
Ze werkten heel erg hard, sommigen hadden al snel resultaat. Zo kwamen de Players en de Artcore mannen al snel hoog in de ranking. Sommigen moesten konden enkel dromen van ge�ndexeerd te worden...

Toegevoegd door: Lezertje
het was heel erg voor de arme kindjes die niet ge�ndexeerd waren, terwijl de ranking-leiders reeds genoten van hun overwinning. Maar toen, begonnen de stories ook hun opmars te maken...

Toegevoegd door: Dennis
Doordat mensen begonnen schrijven aan het verhaal, groeide hun tekst tot enorme proporties.

Toegevoegd door: Lore
En bestond het gevaar dat de site ernooorm onoverzichtelijk zou worden. Gelukkig maakte het niet echt uit, want de docenten hadden reeds vermeld dat het niet om de content ging...

Toegevoegd door: Thomas
Zo hoog mogelijk in google dat is ons doel onze missie...

Toegevoegd door: Lore
En we zullen dit bereiken met of zonder google's permissie ^^

Toegevoegd door: flapflapluap
Iedereen vond het een fijne opdracht, maar sommigen hadden blijkbaar het concept van hun eigen site niet echt door, en verpestte het verhaal een beetje. Maar dat maakte niets uit, want plots gebeurde er iets en het verhaal was terug hersteld in zijn oude vorm. Nu gaan jullie lezen wat er toen gebeurde.....

07-05-09

medialicious.be/stories

http://www.medialicious.be/stories

Deel je stories met iedereen!

fairytale Medialicious is een CMD - project van vier studenten communicatie en multimedia design. Het doel van onze medialicious site is zo hoog mogelijk scoren in google in vergelijking met de andere communicatie en multimedia design studenten. Wij hebben gekozen voor het onderwerp stories. Waarom hebben wij gekozen voor stories? In ieders leven gebeuren er veel stories. Deze medialicioussite geeft je de gelegenheid om mee te schrijven aan online verhalen.

Enjoy :)

 

Wat? Verhalen?

Hoe zijn verhalen ontstaan? Waarom hebben we zoveel verhalen en sprookjes? Wat is het verschil tussen een verhaal en een kortverhaal? Moppen, boeken,... Kortom, hieronder vind je alles op en rond verhalen..

Sterke kortverhalen

Wij willen jonge schrijvers te kans geven om hun talent te bewijzen. Daarom zetten wij elke week een nieuw kort verhaal in de kijker. Deze week is het het kortverhaal van Tom Kesenne met: "De verspreking". Heb je zelf ook een kortverhaal liggen, twijfel niet en stuur deze via de contactpagina naar ons door. Wie weet sta jij dan volgende week met je verhaal online. (Anoniem insturen mag ook..)

Lees het verhaal: "De verspreking"

21-09-08

Triskel

Subgroep van : www.aanbodinfo.com

Auteur : alternatief centrum
Redacteur
Info4me.be  : Gommers Sarah  gooweb.me@gmail.com Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

(Disclaimer : GooWeb is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de artikels - gelieve u te richten naar de auteur)
Sleutelwoorden : energetisch, spiritueel, liefde, orakelen, dieren, magnetisme

 

  Alternatief Centrum  

Triskel vzw

Aangeboden cursuspakket

 

Triskel vzw is een alternatief centrum waar mensen van alle strekkingen, die met spiritualiteit bezig zijn, elkaar kunnen ontmoeten. Het alternatief centrum is ontstaan vanuit een heksengroepering of coven. Binnen de coven worden lessen gegeven, esbats en sabbats gevierd en persoonlijke begeleiding en opleiding aangeboden. Het lessen aanbod was echter zo interessant en veel ruimer dan alleen bekeken vanuit het oogpunt van de heks, dat beslist werd om dit aanbod ook open te trekken naar buiten toe.

Het alternatief centrum biedt een lessenpakket aan met diverse, spirituele onderwerpen. Per jaar zullen een aantal modules aangeboden worden, die elk op een bepaalde datum starten. Voor sommige modules zijn voorwaarden verbonden om ze te kunnen volgen, andere modules kunnen zonder voorgaanden gevolgd worden.

Een overzicht volgt hieronder, met daarbij de prijs voor het volgen van de lessen, het lesmateriaal en de drank tijdens de lessen inbegrepen. In de loop van de module kan in uitzonderlijke gevallen nog ingestapt worden, maar over het algemeen moeten alle lessen als volledig pakket gevolgd worden.

De lessen zullen telkens plaats vinden in de maatschappelijke zetel: Drabstraat 27, gelijkvloers te 2550 Kontich.

 

De hierna volgende modules lopen om de 14 dagen, telkens op woensdagavond van 20u tot 22u. Indien de les valt op een officiële feestdag, is de eerstvolgende les 14 dagen later.

Sommige modules stellen voorwaarden naar het volgen ervan. Dit kan gaan over het feit dat men effectief lid moet zijn van de coven voor de lessen gevolgd kunnen worden, zodat de persoonlijke begeleiding die gepaard gaat met de lessen vlot kan doorlopen, ook naast de lessen. In andere gevallen kan het zijn dat een bepaalde voorkennis noodzakelijk is om een cursus tot een goed einde te brengen.

 

Toekomst van de Liefde: We evolueren stilaan van een liefde van de persoonlijkheid naar een Liefde van de Ziel. Wat betekent dit nu concreet in onze maatschappij en in de eerste plaats voor jou persoonlijk. We leren aan de hand van de lessen hoe onze relatie ervoor staat, of wat we moeten zoeken in de relatie die we willen opstarten. We leren ook nadenken over deze relaties, zodat een verdieping ervan zeker heilzaam zal werken.

10 september 2008 (tot en met 22 april 2009)                  16 lessen / 260€

            (enkel indien lid coven + liefst persoonlijke ontwikkelingspatronen gedaan)           

                       

Leren orakelen met Le Normand : Het Le Normand kaartspel is een oude manier van orakelen, ontwikkeld door Mll Lenormand. In deze lessen leren we stap voor stap wat de kaarten voor ons persoonlijk willen zeggen, maar we leren ook al van de eerst les om effectief te orakelen met de kaarten. Deze praktijkoefening gebeurt ook telkens in de les, zodat je een keer cliënt bent en een keer kaartlegger.

10 september 2008 (tot en met 28 januari 2009)               10 lessen / 160€

           

 

Persoonlijk ontwikkelingspatroon : Soms blijf je in je leven telkens dezelfde dingen meemaken. Waarom gebeurt dit en wat kan je er aan doen als je er hinder van ondervindt. Door het bekijken van je eigen leven door de bril van de lessen, van conceptie tot het heden, kunnen deze patronen ontdekt worden en kan je ermee aan de slag gaan. De lessen nodigen uit tot de nodige introspectie, hetgeen met momenten toch wel tot de nodige confrontaties kan leiden.

17 september 2008 (tot en met 15 april 2009)                  15 lessen / 240€           

            (enkel indien lid coven)                                    

 

Dieper omgaan met dieren en dierenwijsheid : Dieren! Wat komen ze ons vertellen en wat kunnen wij van ze leren. De cursus geeft de nodige theoretische achtergrond om later in de praktijk effectief met de opgedane kennis aan de slag te gaan en een beter begrip te krijgen van zowel je eigen leven als dat van de dieren die je omringen.

17 september 2008 (tot en met 12 november 2009)                     5 lessen / 80€   

 

Magnetisme : Waar komt de pijn vandaan (zowel lichamelijk als emotioneel) en vooral wat kunnen we er aan doen. In deze lessen leer je op een zeer unieke manier je eigen krachten op dit vlak kennen en de kosmische energie aantappen. Je leert die gebruiken tijdens een sessie met een cliënt, maar daarnaast ook boodschappen ontvangen die de cliënt kan bij staan in zijn verder proces. Je leert dit door een deel theoretische kennis, maar vooral door in de praktijk te oefenen. Je zal tijdens de lessen dan ook magnetiseren, maar ook ervaren als cliënt wat deze manier van energetische werken kan bijbrengen aan een persoon.

26 november 2008 ( tot en met 4 februari 2009)                           5 lessen / 80€   

            (enkel indien lid coven)                                                                                   

 

Meditatie: Hoe maak je zelf een meditatie en wat komen de indrukken die je krijgt tijdens een meditatie je over jezelf vertellen.

11 februari 2009 (tot en met 8 april 2009)                                                5 lessen / 80€

            (enkel indien lid coven)                          

                                                                                                                                                 

Invloeden van de maan : De maan heeft een grote invloed op ons als persoon en op de gehele maatschappij. Tijdens deze lessen leer je deze invloeden kennen en herkennen. Je leert hoe je daar nu het beste mee omgaan om er je voordeel uit te halen. Hoe kan je ook bepaalde dingen verklaren, als je weet welke invloed de maan die dag uitoefent.

18 februari 2009 (tot en met 15 april 2009)                                              5 lessen / 80€

           

Dieper omgaan met de natuur : Van de natuur kunnen we nog heel veel leren. Dit doen we dan ook tijdens deze cursus die voor het grootste deel uit praktijkoefeningen bestaat.

29 april 2009 (tot en met 24 juni 2009)                                        5 lessen / 80€

           

Stenen: Wat kunnen stenen zoal voor je doen. Maar ook leren we te voelen wat een steen jou te zeggen heeft. De cursus behandeld ongeveer 40 van de meest voorkomende stenen, maar geeft genoeg theoretische achtergrond om die kennis om te zetten naar alle mogelijke andere stenen.

29 april 2009 (tot en met 16 september 2009)                             10 lessen / 160€  

                                    

 

Invloeden van de zon : Door de stand van de zon krijg je verschillende seizoenen. Maar er is nog meer. Dingen kunnen soms heel veel energie kosten om ze te laten verwezenlijken maar door je aan te passen aan de cyclus van de zon kan je je leven aanzienlijk makkelijker en aangenamer   maken. De verschillende heidense feesten worden hier ook in besproken en leren je voordeel halen uit die specifieke periodes in het jaar.

6 mei 2009 (tot en met 1 juli 2009)                                                        5 lessen / 80€

           

Seksuele magie : Wat is dat nu eigenlijk? Het is de hoogste energetische trilling. Maar hoe gebruik je die en hoe haal je ze bij jezelf naar boven.

6 mei 2009 (tot en met 1 juli 2009)                                                         7 lessen / 115€

            (enkel indien lid van de coven + verantwoordelijkheid in persoonlijke groei of/en het

            helpen van anderen + Kleuren + Bescherming en verdediging + olies + wierook + persoonlijke ontwikkelingspatronen +
            meditatie + de 4 elementen + magnetisme + 
Toekomst van de Liefde gedaan)

Inlichtingen én inschrijvingen via mail op nerissamorrigan@telenet.be of telefonisch op 0486/522954

 

Kom alvast kennis maken op onze open deurdag op zondag 7 september van 10 tot 18 uur.

 

 

bevo-congres

Subgroep van : www.aanbodinfo.com
Auteur : Bevo
Redacteur
Info4me.be  : Gommers Sarah  gooweb.me@gmail.com Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

(Disclaimer : GooWeb is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de artikels - gelieve u te richten naar de auteur)
Sleutelwoorden : energetisch, spiritueel, adhd, relexiology, diepenbeekBeVo, Beroepsvereniging van Voetreflexologisten

Organiseert op zaterdag 18 oktober 2008 haar 2e congres :

“ADHD en Reflexology”

Universiteit van Hasselt, Diepenbeek

 

 

3 Sprekers in de voormiddag waaronder Dhr. Fernand Haesbrouck, Dhr. Shmuel Zaïdel (Israël)

Keuze van 2 uit 5 workshops in de namiddag : Metamorfose Techniek, Hersenen anders bekeken,

 Coordinative Reflexology, De relatie voeding en ADHD, Causale Reflexology

 

www.bevo-belgie.org

inschrijven kan op info@bevo-belgie.org

 

Rawfood

Subgroep van : www.aanbodinfo.com
Auteur : Katarina De Vos
Redacteur
Info4me.be  : Gommers Sarah  gooweb.me@gmail.com Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

(Disclaimer : GooWeb is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de artikels - gelieve u te richten naar de auteur)
Sleutelwoorden : energetisch, spiritueel, raw, diabetes, rawfood

De film Simply Raw: Reversing Diabetes in 30 Days is een onafhankelijke documentaire die het verhaal vertelt van 6 Amerikanen met "ongeneeslijke" diabetes die door hun dieet te veranderen niet meer afhankelijk zijn van insuline.
Commentaar krijgen we van Morgan Spurlock, Woody Harrelson, David Wolfe, Anthony Robbins, Rev. Michael Beckwith, en doctors Fred Bisci, Joel Furman en Gabriel Cousens.Raw for Life
is een tweedelige DVD set waarin 30 experts de voordelen van de rawfood lifestyle uitleggen. Naast informatie bevat deze Raw for Life ook een uitgebreid hoofdstuk waarin top chefs ons heel wat makkelijk te maken recepten demonstreren. Het doel van de makers van deze DVD set was om mensen een instrument te geven waarin ze alles konden vinden om naar een gezondere levenstijl over te stappen.
Deze Encyclopedie is perfect
- voor mensen die te kampen hebben met overgewicht, hartkwalen en andere medische problemen die gezonder door het leven willen gaan met zo min mogelijk medicijnen
- vegetariërs, veganisten, and rawfooders die op zoek zijn naar nieuwe informatie en recepten
- voor mensen die het verouderingsproces willen stoppen of tenminste vertragen
- voor acteurs, dansers en andere artiesten die op zoek zijn naar een gezonde manier om hun imago te behouden
- voor iedereen die langer wil leven, sterker wil zijn en zich beter dan ooit wil voelen !


Simply Raw: Reversing Diabetes in 30 Days = 19,95 Euro
Raw for Life = 24,95 Euro
De 2 samen = 39,95 Euro
De DVD's zijn in het Engels en zijn niet ondertiteld. Verzendingskosten 1,5 Euro
Meer informatie en bestellen kan via www.healthxl.be , info@healthxl.be  of 0477/38 06 06

Katarina De Vos
Wijngaardstraat 7
B-2800 Mechelen
+32-477-38 06 06
skype katarinadevos

David Wolfe is in België op 30 en 31 oktober, check de agenda op www.healthxl.be voor alle details

 

10:00 Gepost door Sarah in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: diabetes, spiritueel, raw, energetisch, rawfood |  Facebook |

Coaching you

Subgroep van : www.aanbodinfo.com
Auteur : Coaching you
Redacteur
Info4me.be  : Gommers Sarah  gooweb.me@gmail.com Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

(Disclaimer : GooWeb is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de artikels - gelieve u te richten naar de auteur)
Sleutelwoorden : energetisch, spiritueel, coaching, ontwikkeling, consultantCoachingYou

CoachingYou Nieuwsbrief

Nieuwsbrief CoachingYou is de nieuwsbrief voor personen die meer uit zichzelf en anderen willen halen op weg naar een blijvend resultaat.De nieuwsbrief belicht de aktiviteiten van CoachingYou.
www.coachingyou.be

CoachingYou Annick Noyens is zaakvoerster van CoachingYou. Zij heeft een eigen coachingpraktijk en biedt als gecertificeerde coach een professionele kwaliteitsgarantie. Zij legt zich ook toe om haar ervaring en deskundigheid omtrent het coachen door te geven aan anderen.
annick.noyens@coachingyou.be
• Persoonlijke coaching
• Professionele opleiding tot gecertificeerde coach

Open Coaching

Een professionele opleiding
tot gecertificeerde coach

ANTWERPEN: Hotel Campanile
zaterdag en zondag
18 oktober 2008 tot 31 januari 2009
9 dagen

TURNHOUT: Priorij Corsendonk
(Turnhout, 30 km ten zuiden van Breda)
donderdag en vrijdag
16 oktober 2008 tot 29 januari 2009
9 dagen

Nieuw! GENT: Karmelietenklooster
zaterdag en zondag
4 oktober 2008 tot 1 februari 2009
9 dagen

klik hier voor meer info

 

Zelfsturing van de klant bevorderen, patronen detecteren, interventies, de relatie coach-coachee, je eigen ontwikkeling als coach, deontologie...

Alle aspecten van coaching worden belicht en ingeoefend. Je coacht en wordt gecoacht.

Voor leidinggevenden, interne coaches, consultants, begeleiders, leraren, opleiders en personen die een eigen coachingpraktijk willen opstarten.

Wil je leren coachen op een deskundige manier en vanuit een professionele invalshoek? Wens je techniek en methodiek te verwerven? Ben je bereid een proces aan te gaan rond je persoonlijke ontwikkeling en je eigen functioneren als coach?

Dan is de opleiding Open Coaching iets voor jou.

klik hier voor meer info

www.coachingyou.be

annick.noyens@coachingyou.be

00 32 (0)3 321 97 04 - 00 32 (0)3 486 361 761
Adm. de Boisotstraat 25 - 2000 Antwerpen

Aan- of afmelden nieuwsbrief via